Пролетта вече е тук! Топлите месеци идват с хубаво време и обещания за прекрасни моменти. И летният сезон, в който ще прекарваме повече време на плажа, не е толкова далеч. Разбира се, точно в тези приятни моменти и преживявание ще искате да изглеждате добре. За съжаление много хора страдат от разнородни кожни проблеми, които превръщат летните преживявания в поводи за неудобство и притеснение. В тази статия ще обърнем внимание и ще споделим с вас най-достъпните и популярни методи, с които можете да се справите с тези несъвършенства и да изглеждате прекрасно. И всичко това тъкмо навреме за първия ви плаж! 

Кои са основните несъвършенства по тялото, с които да се справим преди лятото?

Всеки човек има редица недостатъци по тялото си, които не харесва. Малко хора са достигнали до висотата да се приемат каквито са и да обичат своите несъвършенства. На първо място сред враговете на перфектния външен вид се нарежда целулитът. Той е проблем най-вече за дамите, но мъжете също страдат от него. Данните показват, че всяка втора жена на планетата в даден момент от живота си се е чувствала несигурна заради това. 

Други често срещани проблеми са излишните мастни натрупвания, както и увисналата кожа. Проблемите с отпуснатата кожа могат да се появят след рязка промяна в теглото или с напредването на възрастта. Това, за жалост кара хората да се чувстват неуверени в своя външен вид. 

В категорията несъвършенства, които много хора най-често искат да отстранят, попадат и варикозните и паякообразни вени по краката. Тези капиляри добиват мрежовидна форма и стават ясно видими с течение на времето. Причините за тяхната поява са много, като част от тях могат да засегнат както жените, така и мъжете. 

Какво можем да направим, за да се справим с проблемите?

За щастие в наши дни има редица начини да се справите с несъвършенствата по тялото си. В Amber Beauty Club предлагаме редица апаратни процедури за тяло, които адресират гореспоменатите и редица други проблеми. 

Елиминиране на мастни натрупвания и стягане с Unibody Accent Prime

За ефективна борба с целулита предлагаме комбинирането на две процедури с апарат Accent Prime. С първата се третират мастни натрупвания, а втората е насочена към последващо стягане накожата. Разбира се, всяка от тях може да бъде приложена отделно, но комбинацията от двете дава най-добрите резултати. По време на процедурата се използва съчетание от радиочестотна енергия и ултразвук. Той разтопява мастните депа и те се изхвърлят от организма. 

За постигане на пълен ефект е нужна терапия от няколко процедури (между 4 и 8), новидими резултати ще има веднага след първата. 

Елиминиране на целулита с Vela Shape 3 

Друго ефикасно оръжие при борбата с целулита са апаратните процедури с Vela Shape 3. При тази терапия също има двойно действие: – Контуриране на тялото;
– Ограничаване на целулита. 

Терапията се прави в комбинация от вакуумно засмукване, което оказва благоприятен ефект върху дренажа на лимфата, и инфрачервена светлина, която загрява мастните клетки и разбива излишните мастни натрупвания. Само след няколко сесии вече ще усещате кожата по-гладка и фина, а обиколката ще намалее чувствително. 

Антицелулитни масажи

Добър вариант, който можете да опитате са и антицелулитните масажи. Те използват специални техники, които разбиват целулита. Те също така подобряват кръвообращението в проблемните зони и спомагат за лимфния дренаж. Съчетанието им с описаните по-горе апаратни процедури ще ви накара да забравите за целулита. 

Премахване на варикозни и паякообразни вени с Clear Vein 

Варикозните вени са неприятна гледка, с която не е нужно да живеете всеки ден. Благодарение на апаратната процедура с Harmony XL Pro, разработена от Alma Lasers, ще варикозните и паякообразни вени могат да бъдат премахвани. Как става това?

Хемоглобинът в кръвта абсорбира енергията на лазера, което води до сгъстяване на кръвта и заличаване на вената. Кожата става гладка, мека и нежна. 

Лазерна епилация със Soprano Titanium

Част от подготовката за перфектното лятно тяло е лазерната епилация със Soprano Titanium. Благодарение на своята 3D технология тя може да се прилага през цялата година. Работната площ на Soprano Titanium е 4 кв/см, а охлаждащата система позволява много по-бързи и безболезнени процедури. Лазерната епилация със Soprano Titanium е подходяща за всички фототипове, дори и кожа с тен (I-VI), както и за всяка зона на тялото, включително труднодостъпни и деликатни области, като уши, врат и интим.

Процедурите и методите, които коментирахме са само няколко от процедурите за тяло, с които може да постигнете перфектен външен вид и да върнете увереността във външния си вид. 

Ние от Amber знаем колко важно за вас е да подготвите тялото си за топлите месеци и спокойно да се отдадете на приятни преживявания на открито. Точно затова подготвихме за вас специално предложение.е за апаратни процедури с Accent Prime. От 01.04 може да си направите комбинираната процедура за стопяване на мастни натрупвания и стягане на кожата за обща цена от 250.00 лева (редовна цена 350.00 лв) или всяка от тях на стойност 130.00 лева (редовна цена 190.00 лв).