Топлите месеци вече са тук, а не след дълго ще имате повод да направите първото си плажуване. Докато стане време за това, трябва да подготвите тялото си за сезона. Част от този процес е премахването на нежеланото окосмяване. Благодарение на новите 3D технологии за лазерна епилация това може да се прави през цялата година и да бъде бърза и безболезнена процедура. Един от най-съвременните апарати, който се използва 365 дни в годината и се отличава с качеството на резултатите, които дава е Soprano Titanium на Alma Lasers. 

Какво представляват процедурите със Soprano Titanium? 

Апаратът Soprano Titanium за лазерна епилация  е подходящ за всеки вид кожа. Има работна площ от четири квадратни сантиметра и използва 3D технология с трите дължини на лазерната вълна, които са най-ефективни. В допълнение към това можете да сте спокойни, че процедурата е напълно безболезнена. Отсъствието на какъвто и да е дискомфорт или болка  се осигуряват благодарение на специалната система за охлаждане на кожата, наречена Ice Plus. 

Средната продължителност на една процедура е около 40 минути, но може да варира в зависимост от броя и големината на зоните, които се третират. Препоръчителният  брой процедури е шест. След първата космите започват да оредяват и значително се забавя техния растеж. Периодът между две посещения е около четири седмици, като с увеличаването на броя на преминати процедури, посещенията се разреждат.  

По време на процедурата енергията на лазера прониква в кожата ви и се абсорбира от меланина на косъма. След това се преобразува в топлина, която атакува космения фоликул. 

Какво трябва да знаете за лазерната епилация със Soprano Titanium? 

Има някои важни неща, които правят лазерната епилация със Soprano Titanium по-различна от останалите апарати за лазерна епилация – диодни и александритни: 

Можете да се подложите на тях дори да имате тен – няма никакви пречки да имате тен. Soprano Titanium може да работи с всеки тип кожа;
Болката е част от миналото – Soprano Titanium не причинява болка заради своята иновативна система за охлаждане. Усеща се единствено леко затопляне в третираната област;
Дължината на вълната на лазера се определя според човека – в зависимост от вида на вашата кожа и дебелината на косъма в зоната, която ще се третира се определя дължината на вълната на лазерите; 

Ефектът е видим веднага – споменахме, че са нужни около 6 процедури за постигане на крайната цел, но веднага след първата ще видите ефекта. Когато окосмяването се появи отново ще бъде по-фино, по-рядко, а самите косми ще са по-тънки.

Многобройни зони, които могат да бъдат третирани –  процедурата се прилага както при традиционните зони за обезкосмяване като крака, ръце и подмишници, така и в труднодостъпни като интимните части, врата и ушите. 

Липсата на болка, ефективните резултати и голямата площ на работа на Soprano Titanium правят процедурата перфектна за мъжете. Огромно удобство носи и фактът, че може да се прави през цялата година. 

Не препоръчваме лазерната епилация за хора с онкологични заболявания, както и за жени, които са бременни или кърмят.  Процедурата не е препоръчителна и за хора с автоимунни заболявания като витилиго. 

Каква е подготовката за лазерна епилация със Soprano Titanium?

Преди да се подложите на лазерна епилация не се препоръчва две седмици преди това да се излагате на слънце или да сте ходили на солариум. Не може да правите процедурата с пресен тен, защото това може да доведе до появата на пигментация по кожата. Препоръчително е да обръснете зоната, която ще се третира с лазерна епилация около осем часа преди посещението. 

Какво е важно да направите непосредствено след процедурата?

Възможно е след процедурата да има леко зачервяване в третираната област, но то ще отшуми за няколко минути. Не бива да се излагате кожата на пряка слънчева светлина или да посещавате солариум две седмици след лазерната епилация. 

Подгответе своето лятно тяло в Amber Beauty Club! 

Можете да си подарите перфектно лятно тяло благодарение на апаратните процедури в Amber Beauty Club. Освен лазерната епилация със Soprano Titanium предлагаме много други процедури, които ще ви помогнат да постигнете перфектен външен вид! Поискайте консултация с нашите специалисти и задайте своите въпроси. Ние сме насреща! 

Запазете час