Винаги сме казвали, че нашата мисия е да задаваме стандарт в България в областта на дерматологията и естетичната грижа. Това означава не само да следваме последните тенденции в световен мащаб, но и постоянно да подобряваме знанията и уменията на нашите прекрасни специалисти. Тази седмица имахме възможност да станем част от обучение, което съчета и двете. 

На 20.04.2022 г. в Grand Hotel Milennium Sofia се проведе обучение за работата с нов продукт не само за българския, но и за световния пазар, организирано от Allergan Medical Institute. Става дума за HarmonyCa – комбинация от хиалуронов филър и колагенов биостимулатор. 

Уникалният продукт има моментален ефект от действието на хиалуроновата киселина и гарантира продължителни резултати благодарение на естествената стимулация на калциевия хидроксиапатит в него. HarmonyCa се прилага в областта на лицето и според специалистите има чудесен ефект. 

Лектор по време на събитието беше д-р Тапан Пател от Великобритания. Той е директор на Behind PHI Clinic в Лондон и е признат за един от водещите специалисти в бранша. Доцент Райкова и д-р Шокър от екипа на Amber Beauty Club присъстваха и споделиха своето въодушевление от продукта и работата с него.