В този блог пост ви представяме лични истории за женската енергия и чар, за тайната на женската магия от първо лице на клиентите на Amber Beauty Club.

Да бъдеш жена е призвание, любов, удоволствие, грижа и постоянство. Нашата цел е да ви напомним да обичате, приемате и изразявате себе си. Женската красота е индивидуална и несъвършена и точно затова е неповторима. Женствеността е сила и грижа, тя е любов към всяка част от тялото.

Марина Кирилова, 31 г.

В Amber Beauty Club ме доведе моят фризьор Боян Василев. Останах очарована от мястото, от уюта и гостоприемството на целият екип. Карат да ме се чувствам като у дома си.

Моята тайна за косата е Боян Василев, той направи чудеса с нея. Косата, започна да расте и най-накрая успявам да я видя здрава. Освен всичко това, винаги е с перфектен цвят и стайлинг! За мен винаги е удоволствие да се оставям в ръцете му!

Аз съм майка на 2 деца, и сънят понякога е рядкост. Медицинският козметик Ради Иванова и дерматологът д-р Самер Шокър успяха да направят чудеса с моето лице, така че винаги да изглеждам свежа и отпочинала. Сутрин и вечер използвам кремове, които те ми препоръчаха.

Смятам, че всяка една жена трябва да отделя време за себе си и да изглежда максимално добре! Дори и да е заради самата себе си. Трудно е, но не е невъзможно, стига жената да има желание.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Биляна Димитрова, психотерапевт

„Обичам изкуството да се обличам и да полагам грижи за външния си вид – фантазията, магията, времето, прекарано в любимия и стилен Amber Beauty Club с Боян Василев, когото познавам от началото на неговия творчески път. Зареждам се и се възхищавам от усета и уменията, които е утвърдил във времето. Ценя доверието и приятелството изградено в годините между нас.

Нещата,които ме карат да се чувствам добре – може да е бижу, любимият ми аромат и задължително красивата прическа, за да се усещам като „сглобенa”. Това повдига настроението ми и аз просто се чувствам чудесно и с увереност.

Говорейки за самочувствие, то е неизбежна част е нашия външен  вид. И тук не слагам знак за равенство с красотата – тя е субективна и е според личните ни възприятия. Но външният вид все пак е първото нещо, което останалите виждат в нас, той е нашата ,,визитка“ и е необходимост да полагаме грижи и да умеем да подчертаваме своите достойнства.

Нямаме нужда да сме съвършени. Съветвам ви да не криете това, което ви прави уникални. Оставете го да сияе. Човешката красота е уникална по свой начин. Ето защо не препоръчвам да се сравнявате с другите. Добавете и дозата супер помощници в лицето на тези професионалисти, които ще подпомогнат грижите ви и ще гарантират прекрасните видими резултати от тях.


Факт е, че поддържаната и добре изглеждаща жена трудно остава незабелязана. А жената е в пика на своята привлекателност, когато притежава едновременно и природна красота, изработено вече чувство за стил и самочувствие, което е от съществено значение за здравословен и емоционално балансиран живот. Ако човек е уверен в себе си, в способностите си, в своята вътрешна сила, той много по-лесно комуникира, развива се и постига своите цели.
Външната красота и поддържането са много важни. Външната красота обаче никога не е била в състояние напълно да замени духовната красота, насладата от човешките отношения, общуването и надграждането ни. В този смисъл, не е достатъчно жената да се огледа в огледалото и да остане доволна от външния си вид Адекватното на красивата ни външност поведение може да се изгради, понякога  далеч по-трудно, отколкото перфектен външен вид.

Смятам, че добрите хора са красиви. Красотата на жената се състои и в това да цени стойността си. И усмивката, нашето послание, тя е изключително важна!Благодаря за грижите и вниманието, за начина по който ме карате да се чувствам всеки път“

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Мирела Димитрова е на 33 г. и по професия е Event Мanager

„Да отделям специалното време за себе си е важно за настроението ми. Преди всяка важна среща или пътуване, задължително прекарвам време с Боян Василев в Amber, където освен красивата прическа, която ми носи самочувствие и увереност, се зареждам от топлото приятелско отношение и от уюта на това специално място.

Оценявам колко е силно визуалното впечатление, което оставяме у другите. Мисля, че ние всички в ежедневието си предпочитаме да общуваме с привлекателни и поддържани хора, те са по-усмихнати и положителни. Разбира се, по-важно от това да се харесваш на другите, е ти да харесваш себе си, което неминуемо се случва при мен, когато имам красива прическа или съм направила бюти процедура.

Чувствам се не само по-щастлива и женствена, а също и по-уверена, по-релаксирана, заредена от времето, прекарано в приятна компания и разтоварена от всекидневните дела.
Времето, което отделям да се грижа за себе си, е ключово за мен и за моето самочувствие, както и за баланса в динамиката на ежедневието ми.”

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Гергана Славова е на 26 г. и от 8 г. управлява собствен бизнес със студия за красота.

“Да си жена е мисия. Да бъдеш красива е отговорност! За мен да си жена е палитра от емоции и феерия от цветове – всеки един детайл “по теб” е важен и от огромно значение за нашето лично самочувствие и ежедневно добро настроение. Всяка дама знае, че грижата към себе си чисто психилогически ни дава много повече, отколкото подозираме. Променя ни! Усмихва ни! Ощастливява ни!


Знам какво е да даваш всичко от себе си, за да направиш някого другиго щастлив. Посещавам Amber Beauty Club от самото начало на отварянето му.
Дойдох тук заради моя дългогодишен фризьор и приятел Боян Василев и постепенно започнах да използвам и другите услуги. Спечелиха ме, както с професионализма си и високо ниво на работа, така и с личното отношение към всяка една от нас.
След всяко посещение в Amber се чувствам заредена. Благодаря ви, Amber, че вече 2 г. се грижите за мен и за външния ми вид. Без вас няма да е същотo!”