В днешната статия ви представяме 3 супер модерни и ефективни терапии, поотделно и в комбинация, с които да засилите любовта към собственото си тяло.

Нашите специалисти избраха за вас няколко терапевтични подхода за усъвършенстване и тонизиране силуета за лятото, да изглаждане и стягане на кожата, така че да се наслаждавате на всяка част от тялото си.

Добре оформеното тяло има не само естетична стойност, но е необходимо условие за здраве и носи потенциал за благополучие и добра социална реализация. Въпреки че идеалът за женското тяло се е променял през времето, оставяйки отпечатък в изкуството и модата, красотата му далеч не е само в обиколките и сантиметрите. Съвременните стереотипи за красиво тяло се определят от хармонично развита мускулатура, контролирано натрупване на мазнини и от доброто качество на кожата.

С подкрепа от страна на специалистите от Amber Beauty Club може да се справите с някои предизвикателства и да постигнете мечтаната фигура, като следвате специално изготвен персонален план за тонизиране и оформяне на тялото.

VelaShape III заличава признаците на стареене по кожата на тялото

Когато става дума за качеството на кожата, с процеса на стареене тя губи еластичност, хидратация и плътност. Намаленото производство на колаген може да доведе до отпускане на кожата по цялото тяло. Със спорт и двигателната активност може да бъде поддържан тонусът на мускулите, но има зони, които са трудни за справяне само чрез здравословен начин на живот. Неинвазивните апаратни процедури с VelaShapeIII могат да коригират дехидратирана и отпусната кожа, цялостно да подобрят структурата и качествата й. Чрез загряване на тъканите колагеновите влакна се възбуждат да синтезират нов колаген. Процесите на стимулиране на кръвния поток и микроциркулацията цялостно обновяват кожата и я подмладяват. Терапията не само коригира признаците на стареене, но и е превенция срещу тях. Още след първата процедура повърхността на кожата е по-гладка и стегната, хидратирана, по-еластична и по-твърда.

Комбинирани подходи за идеални резултати – край на целулита с комбинацията VelaShape III и Accent Prime Ултразвук

Освен от хормоналните фактори, появата на целулит се влияе от генетичната структурата на кожата, от теглото и мускулния тонус. Много често се наблюдава при жените след пубертета, както и в етапа на стареене на кожата, когато тя губи еластичност. Причината е в промяната на колагеновите нишки и на мастните клетки, в нарушеното кръвоснабдяване на тъканта в зоната и затрудненото оттичане на лимфата.

Нашите лазерните терапевти използват силата на 4 модерни технологии, всяка от които засилва ефекта от другата, за да разбият и изгладят портокаловите тръпчинки в упоритите зони по тялото.  да стегнат кожата и да дренират лимфата. Мощните ултразвукови вълни на Accent Prime унищожават мастните клетки, а комбинацията от лазерен инфраред, биполярна радиочестота, пулсиращи вакуум и механичен ролерен масаж на VelaShape извайва тялото и редуцира целулита чрез дрениране на мастните клетки и стимулиране синтеза на нов колаген и еластин. Загряването в дълбочина засилва метаболизма на мастните клетки, те се свиват и намалят обема си, а освободеното съдържание и задържаните течности се изхвърлят от организма чрез лимфната система. Високата температура в горния слой на кожата активира фибробластите да синтезират колагеновите фибри, което драстично и видимо стяга кожата. Клетките се насищат кислород и хранителни вещества, а резултатът е блестяща, овлажнена и по-плътна кожа.

Двете апаратни процедури, приложени една след друга, моделират тялото по начин, който диетите и физическите упражнения не винаги могат да постигнат. Отличен метод са за регулиране и контрилиране на индекса на телесната маса. Прилагат се в комбинация през интервал от 2 седмици.

Мезотерапията Draining PPC разгражда мазнините и намалява обиколките

В естетичната медицина все повече се използват и инжекционни процедури за разбиване на целулита и за намаляване на локално натрупаните мазнини. Мезотерапиите доставят в третираните зони на тялото коктейл с различни активни съставки, които могат да имат стягащо, моделиращо и разграждащо мастните клетки действие. Броят от процедури и интервалите между тях зависи от назначената персонална програма от специалистите на Amber Beauty Club.

Иновативната мезотерапия Inno-TDS Draining PPC на испанската компания Innoaesthetics упешно намалява и премахва упорити мастни натрупвания в различни зони на лицето и тялото благодарение на мощните си липолитични свойства. Мезотерапевтичният коктейл е комбинация от липо-активни съставки, които мобилизират мазнините и задействат изхвърлянето им като отпадни продукти чрез метаболитните процеси в организма. Процедурата ефективно се справя локалното затлъстяване чрез разграждащия ефект върху мазнините. Увеличава пропускливостта на мембраните на мастните клетки, което спомага за по-лесното преминаване на липидния им компонент за постигане на ефект за отслабване.

Процедурата коригира и елиминира мазнините деликатно и нежно в таргетираните зони (бедра, колена, седалище), отстранява паласки, прекомерни мастни натрупвания в предната коремна стена, разгражда целулит и е чудесна алтернатива за контуриране на тялото.

След всяка терапия с Inno TDS Draining PPC е препоръчително да се провеждат дренажни процедури, да се намалят мазнините в менюто,  да се увеличи приемът на вода и двигателната активност.

Индивидуален план за извайване на силуета

За моделиране на тялото можете да се възползвате от безплатна индивидуална консултация до края на юни. При необходимост и по препоръка от лекар се изготвя персонална програма, която едновременно редува мезотерапии и апаратни процедури. Индивидуалният план се определя според специфичните нужди на пациента с определен вид и брой терапии, както и препоръчителните интервали между тях.