Една от най-предпочитаните и популярни естетични процедури в Amber Beauty Club е именно неоперативният лифтинг с конци APTOS. Когато сме млади и в разцвета на силите си, кожата на лицето отразява това и обикновено е стегната и гладка. Но истината е, че с напредването на възрастта, фактори като излагане на слънце, ежедневните мимики на лицето, дори гравитацията, оказват негативно влияние върху лицето. Кожата губи еластин и колаген, което я прави суха, изтъняла и по-малко еластична.

В зоната между носа и устата се образуват дълбоки гънки или бръчки, челюстта губи оригиналния си контур, а на шията се появява така нежеланата отпусната, набръчкана кожа. Профилът на лицето може тотално да се преобрази и да не изглежда толкова добре подчертан, както преди. Всички тези изменения са естествени и са резултат от процесите на стареене. Въпреки това, те със сигурност причиняват неудобство и са повод за загуба на самочувствие при повечето хора.

Добрата новина е, че днес можете да се справите с тези проблеми по един деликатен, безболезнен, неинвазивен начин – с неоперативен лифтинг с конци или популярен още като “тредлифтинг”. 

Какво представлява неоперативният лифтинг с конци?

Неоперативният лифтинг с конци е уникална и модерна техника за повдигане с конец, която е минимално инвазивна. Това е нехирургична алтернатива на стандартния лифтинг на лицето. Методът води до освежен и подмладен външен вид, с подобрено качество на тена, текстурата и хидратацията на кожата. 

Процедурата тредлифтинг се извършва с резорбируемите лифтинг конци APTOS, които са създадени на базата на поли-L-млечна киселина. Тези конци са изключително трайни, безопасни и осигуряват видим ефект мигновено. А още по-добрата новина е, че резултатите стават все по-видими с времето, поради синтезирането на нов колаген. 

Повдигането с APTOS конци може да бъде ефективен метод за:

  • Увиснали челюсти
  • Предефиниране на линията на челюстта
  • Повдигане на марионетните линии и ъгълчетата на устата
  • Предефиниране и повдигане на бузите и назолабиалните гънки
  • Коригиране на лицева асиметрия от парализа 
  • Стягане и повдигане на горната част на врата
  • Повдигане и оформяне на върха на носа, нехирургична ринопластика
  • Повдигане на гърдите
  • Вагинално стягане

Създадени от световнопризнатият пластичен хирург Марлен Андреевич Суламанидзе, APTOS конците се отличават със своята особена форма на зъбчетата. Тази форма предотвратява шансовете за миграция и минимизира рисковете от усложнения. 

Какво различава този метод за лифтиране на лицев контур от останалите

Конците APTOS съдържат както PLLA (поли-L-млечна киселина), така и PCL (поликапролактон), които са добре известни и ефективни колагенови стимулатори с дълготрайни резултати. Конците са биосъвместими и се разграждат напълно от тялото за период от 12 до 18 месеца, много по-дълго от други налични на естетичния пазар конци. Веднъж поставени, конците APTOS стимулират производството на колаген и еластин. Това води до значително стягане и подобряване на еластичността и плътността на кожата.

Предимства на неоперативен лифтинг с конци APTOS

Неоперативният лифтинг с конци APTOS върви ръка за ръка с няколко важни предимства, за които е добре да знаете. На първо място, при тази интервенция не се налагат разрези или шевове, защото е минимално инвазивна. Тя изисква единствено използването на локален анестетик, който е изключително безопасен и безболезнен. 

Освен това, времето за възстановяване след процедурата е сведено до минимум и не е необходимо да съобразявате графика си с дълги почивки или невъзможност за работа. 

В сравнение с други лифтинг методи, неоперативният лифтинг с конци има малко, а често и никакви отрицателни ефекти. 

Като допълнителен плюс, процедурата има двойно действие. Тя осигурява лифтинг и подмладяващ ефект, който подобрява състоянието на кожата. Не е необходимо да се тревожите за усложнения, ако се възползвате от процедурата в комбинация с други козметични услуги. 

Период на възстановяване

Резултатите са видими още щом процедурата приключи. Ще можете да се насладите на ефектите мигновено. Някои страничните ефекти, които е възможно да се появят в областта на инжектиране, са леко зачервяване, оток, синина или повишена чувствителност също както при стандартните филъри. Всички тези ефекти изчезват напълно до няколко дни, но междувременно няма ограничение да се върнете и на работа.

За сравнение при традиционните лифтинг процедури има възстановителен период между една и няколко седмици. След такъв тип процедура, обикновено отоците и синините са често срещани, а лицевите мимики ограничени. 

Краткият възстановителен период след неоперативен лифтинг с конци е още един фактор, който отличава процедурата от останалите в сферата.

Доверете се на Amber Beauty Club за тредлифтинг с APTOS конци

В Amber Beauty Club, нашите доказани специалисти д-р Самер Шокър, доц. Весела Райкова и д-р Янита Михайлова правят неоперативен лифтинг с конци. Процедурата е бърза и е подходяща за пълнолетни лица. Неоперативен лифтинг с конци се прави в зоната на лицето, а резултатите от него траят между 2 и 3 години след третирането. 

Можете да разчитате на нас и да ни зададете всички ваши въпроси, свързани с този неоперативен метод за подмладяване. Ние ще предоставим професионални отговори и ще ви консултираме подходяща ли е за вас процедурата и какво може да очаквате. Свържете се с нас още сега.