Козметичните продукти с витамин С ревитализират кожата

Дългите часове вкъщи, в повечето случаи пред електронните устройства, липсата на движение и необходими дози кислород, разбъркването на режима на лягане и ставане – несъмнено действат стресово и влияят неблагоприятно върху кожата. Особено зоната на околоочния контур, където кожата е по-фина, чувствителна и деликатна, сега е по-подпухнала и уморена. Задържат се повече течности, а допълнително за тъмните кръгове допринася синята светлина, с която предозираме ежедневно повече от обикновено.

Нашите експерти по грижа за кожата на лицето са убедени, че можете да извлечете максимума от витамините и антиоксидантите с антистресовия околоочен гел-крем Natura Bisse C+C Vitamin Eye. Възстановяващият гел-крем е с екстракт от женшен, с лека и освежаваща текстура и е подходящ и за мъже.

Представете си малки капки свежест, галещи вашия околоочен контур. Можете да ревитализирате тази зона с магически коктейл от енергизиращи съставки, производни на витамин С, които действат като мощни антиоксиданти и колагенови бустери. Намаляват и предотвратяват появата на бръчки и повишават еластичността и здравината на кожата. Ефективно се борят с подпухналостта, тъмните кръгове, торбичките и други признаци на умора и стрес. Гел-кремът хидратира, изсветлява, подобрява здравината и еластичността, подсилва и предпазва кожата от преждевременно стареене.

Най-важно е как нанасяте

Начинът, по който нанасяте козметичен продукт, е изключително важен, за да гарантирате постигате максимални резултати и предотвратяване на появата на бръчки. За да намалите признаците на умора, подпухналостта и тъмните кръгове, нанесете C+C Vitamin Eye върху долния клепач и внимателно масажирайте от вътрешния към външния ъгъл на окото и обратно, за да помогнете дренирането на течности в тази зона.

Последователност на нанасяне

За да засилите действието на съставките, винаги прилагайте продуктите за грижа за кожата на лицето от по-ниска към по-висока плътност. След обичайния серум за лице, можете да нанесете гел-крема за околоочен контур, масажирайки зоната, докато се абсорбира напълно и едва тогава  да приложите крема за лице и за около очи.