В даден момент от живота си всеки човек трябва да се подготви за важно събитие, в което той играе главната роля. Може да бъде връчване на награда, важна презентация или личен повод за радост като сватба, кръщене или юбилей. Общото между всички тях е, че със сигурност бихте искали да се чувствате неотразими и да бъдете в целия си блясък. Независимо дали говорим за важно предизвикателство в професионалния ви живот или семеен празник, за вас ще бъде важно да изглеждате перфектно. А ние сме тук, за да ви помогнем с няколко ценни съвета, които са подходящи както за мъже, така и за жени. 

Планувайте своята подготовка във времето 

Когато се готвите за специално събитие трябва да имате предвид, че ви чака натоварен график с най-разнообразни задачи. И те могат да бъдат специфични според вашите желания. Например, ако ще си шиете рокля или костюм по поръчка трябва да предвидите време за вземане на мерки, проби и други неща, които са част от процеса. Същото важи и ако сте решили да се справите с кожен проблем, който имате. Една процедура не е достатъчна, а често между две посещения трябва да има определена пауза, за да се възстанови кожата на лицето или тялото. 

Именно от това идва нуждата да си направите календар, в който да разделите своята подготовка по задачи във времето. Така ще можете да се подготвите по-лесно и с по-малко стрес. А също и да вместите непредвидени ситуации или да правите промени по-лесно. 

Определете бюджет 

Първата стъпка към подготовката след плануването е обвързана със средствата, които трябва да отделите. Изчислете приблизителен бюджет, в който можете да се вместите, като определите задължителните елементи в него: 

– козметични процедури; 

– прическа; 

– рокля/костюм;

– чанта или друг аксесоар. 

Винаги е добре да оставите малка сума, която да бъде за непредвидени разходи, защото такива излизат по време на подготовката за специалното събитие. След като направите консултация при специалист ще можете да имате нужната информация за това каква сума трябва да отделите и за колко процедури напред във времето. 

Не отлагайте подготовката за последния момент 

Подготовката за вашия специален ден, трябва да започне достатъчно рано. Независимо дали се готвите за сватба, абитуриентски бал или друго събитие, има много неща, които трябва да вземете предвид и които са строго индивидуални спрямо възрастта, пола, състоянието на кожата ви. Например, има немалко абитуриенти, които страдат от акне и биха искали на завършването си да бъдат с чиста и красива кожа. Също така много хора на всякаква възраст страдат от целулит, който биха искали да изчезне за техния сватбен ден. 

Изберете своята желана визия

Следващата стъпка е да изберете желаната визия, която искате да имате на вашия специален ден. Започвайки от желания тоалет, грим, прическа и като минете през най-дребните детайли като аксесоарите. Ако ще посетите тематично парти за рожден ден или дадено официално събитие може да има официална тема за дрескод и визия, с която трябва да се съобразите. 

Какво можете да направите в дните преди важно събитие?

И докато за преодоляване на по-сериозни проблеми трябва да започнете да действате няколко седмици (и месеци) преди вашия специален повод, то в дните непосредствено преди него можете да се подготвите със серия от освежаващи процедури, които да ви помогнат да се чувствате неотразими: 

– релаксиращи масажи, които да ви заредят и да ви помогнат да повдигнете тонуса си; 

– маникюр и педикюр за жените и мъжете;
– избор и правене на прическа, с която да изглеждате по подходящ начин;
– професионални козметични терапии и ритуали за красота на 111SKIN; 

Важно е да се чувствате добре в кожата си, да имате самочувствие, да излъчвате увереност и щастие. Пътят към постигане на тази нагласа е качествената грижа за вас самите. 

Бъдете неотразими на вашия специален ден с Amber Beauty Club

Можете да ни се доверите напълно с грижата за вашия външен вид. Ние специализираме в диагностиката и лечението на дерматологични заболявания, неопeративно моделиране на лице, подмладяване, козметични и лазерни процедури. 

В Amber Beauty Club можете да намерите пълен набор от дерматологични лечения и апаратни процедури, които да ви помогнат да се справите с кожните проблеми. Първата стъпка в този процес е да се консултирате със специалист достатъчно рано, за да планирате лечение или набор от терапии, които да ви помогнат да изглеждате страхотно. 

Клиентите ни могат да избират между индивидуална формула от консултации, услуги и терапии, благодарение на които да открият най-доброто за себе си в зависимост от състоянието на кожата и лични предпочитания. Концепцията на центъра е изграждане и поддържане цялостната визия на клиента – красота от глава до пети. Заповядайте и се убедете сами! 

Запази час