В Amber Beauty Club държим да представяме на своите клиенти и на българския пазар само най-доброто в областта на естетичната грижа. С радост можем да кажем, че при нас можете да намерите дермалните филъри за тяло HYAcorp. Те са с дълготраен   ефект и съдържат напречно свързана хиалуронова киселина за възстановяване на обема и контура на тялото. 

Какво трябва да знаете за дермалните филъри за тяло HYAcorp с хиалуронова киселина? 

Уникалните дермални филъри HYAcorp са разработени по патентована  съвременна тиксотропна технология (ATT). Крайната ѝ цел е получаване на хиалуронова киселина със стабилно и дълготрайно действие. Ето кои са водещите неща, които трябва да знаете за филърите: 

1) Хиалуроновата киселина във всеки продукт на HYAcorp има различна степен на омрежване, различен размер на частиците и различна концентрация с цел постигане на оптимални резултати; 

2) Безопасността е преди всичко – използваната хиалуронова киселина е с най-високо качество и без животински произход, което редуцира шанса за евентуална реакция от страна на организма; 

3) Това са единствените дермални филъри за тяло с хиалуронова киселина, получили СЕ-маркировка. Също така се разработват в съответствие със стандарта ISO 13845.

Какво е приложението на филърите и какво ги прави уникални? 

Дермалните филъри на HYAcopr са създадени и развити за увеличаване на обема и връщане на младежкия вид на тялото, както и за възстановяване на загубения обем и контури. 

Филърите са така разработени, че може да се избере подходящ продукт според индивидуалните нужди на всеки човек и спецификите, които тялото му има. HYAcorp филърите са с иновативна технология на напречно свързване, което ги прави високо-еластични и лесни за инжектиране. Също така води до дълготраен ефект на филърите и помага за това процедурата да бъде минимално инвазивна, без белези и период на възстановяване. 

Филърите на HYAcorp са създадени с хиалуронова киселина, която е от неживотински произход, а се добива с био-ферментация. Всички продукти са без ендотоксини и бутандиол диглицидилов етер (BDDE). 

Терапия и процедури с HYAcorp в Amber Beauty Club

Ако искате да възстановите линията на седалището, формата на прасците, да коригирате дланите си и да върнете еластичността и младежкия вид на кожата на тялото си, то филърите на HYAcorp в Amber Beauty Club са точното нещо за вас! Марката разполага с два основни продукта, които могат да се приложат в следните терапии:

– възстановяване обема в и оформяне на седалището с HYAcorp MLF2; 

– оформяне на прасците с HYAcorp MLF1;

– корекция на неравности по ръцете с HYAcorp MLF1;

– подмладяване/хидратиране и възстановяване загубения обем на ръцете с HYAcorp MLF1;

– редуциране на целулит чрез запълване на дупчиците в третираните проблемни области с HYAcorp MLF1.

При терапията с HYAcorp резултатите от инжектиране на хиалуронова киселина зависят от различни фактори като: 

– къде по тялото е направено инжектирането; 

– на каква дълбочина е направено инжектирането; 

– какъв начин на живот води пациента. 

Помнете, че степента на омрежване на хиалуроновата киселина във филърите на HYAcorp е различна според процедурата. По-голямата дълбочина на кожата изисква по-голямо ниво на омрежване и твърдост. 

Какво трябва да знаем преди терапия с дермалните филъри на HYAcorp?

 Дермалните филъри за тяло на HYAcorp могат да са много полезни в редица области: 

1) Ако искате да оформите контурите на тялото и да създадете обем; 

2) Да регенерирате кожата и да възстановите занижените нива на хиалуроновата киселина. 

Продуктите на HYAcorp са инжективни филъри с хиалуронова киселина. Те са предназначени най-вече за:

обратната  страна  на  дланите;

– прасците;

– изглаждане  на  неравности;

– за седалището.

Резултати от процедурата ще има веднага, но пълният обем на промяната ще е видим до две седмици след инжектирането на областта по тялото, която искате да подобрите.  Процедурата протича по-малко от час, като е нужно минимално време за възстановяване, но стриктно трябва да следвате мерките за безопасност, които ще ви бъдат дадени от специалистите, които извършват терапията. 

Как протича процедурата? 

Не се налага да се правят специални приготовления или подготовки преди самата терапия. Прави се дерматологичен преглед, който установява третираните зони и дали има някакви специфики свързани с пациента – противопоказания или други важни неща, които трябва да се вземат предвид. 

Прави се обезболяване с цел по-голям комфорт за пациента и се инжектира точното определени количество хиалуронов филър за тяло на HYAcorp. След процедурата ще получите инструкции за безопасност и съвети от страна на нашите специалисти, които трябва да следвате стриктно. 

Първа стъпка към по-красиво и изваяно тяло с дермалните филъри на HYAcorp е консултация с наш специалист!