В Amber Beauty Club винаги се стремим да ви предоставяме най-доброто от света на естетичната грижа. Следващата стъпка в този процес е предлагането на процедури с дермалните филъри за тяло HYAcorp.

Те са единствените дермални филъри за тяло с хиалуронова киселина, получили CE-маркировка. Процедурата е инжекционна, минимално инвазивна, без белези и период на възстановяване. Ние държим да сме винаги “в крак” с тенденциите на новите технологии и процедури и тази продуктова линия се вписва по чудесен начин в нашата визия и ценности.

Самите филъри са изработени чрез патентована технология и съдържат напречно свързана хиалуронова киселина: безопасни, биосъвместими, от неживотински произход.

Филърите се отличават с различна степен на омрежване, размер на частиците и концентрация на хиалуронова киселина. Правилната комбинация от тези фактори е това, което прави всеки един от тях подходящ за инжектиране в определена част от тялото, отчитайки индивидуалните нужди на всеки пациент. Ние вярваме, че красотата е индивидуална потребност и сме отдадени на нея. А ключът към нея се крие в дерматологията. Както казва и д-р Самер Шокър, част от екипа на Amber Beauty Club:

“Дерматологията е изкуство – да разпознаеш различните обриви и лезии и да поставиш правилната диагноза. Изкуство да анализираш едно лице или тяло. Да го скулптурираш с изключителна прецизност, така че да бъде оптимално симетрично и най важното – да не изгуби идентичността си.“

Терапията с HYAcorp е възможност да възстановите загубения си обем, да подновите еластичността на кожата си и да съхраните хармонията на тялото си по неинвазивен начин.