Ние в Amber Beauty Club винаги се стремим да сме в крак с последните тенденции в областта на естетичната дерматология. Част от това включва постоянното следене за нови и интересни продукти, както и преминаване на обучения от членовете на нашия прекрасен екип. 

За нас е удоволствие да работим с хора, които изповядват стремежа ни за постоянно усъвършенстване. Миналата седмица нашите дерматолози присъстваха на две обучения. Доцент Райкова взе участие в представяне и практически трейнинг с подобрените продукти на Ellanse. То се проведе в Гранд Хотел Милениум в София. 

Обучението води д-р Рами Хайдар, водещ специалист от Дубай. Той демонстрира продуктите и проведе задълбочен трейнинг за работа с тях. А доцент Райкова имаше възможността да приложи наученото и върху пациент, за да се убеди от първо лице в подобренията на инжекционния продукт. 

За другото обучение, в Amber Beauty Club, ни гостува д-р Елена Румянцева. Тя дойде при нас, за да ни представи новия продукт в портфолиото на Jalupro – Jalupro SuperHydro. 

Това е хибриден продукт, който дава възможност за комбиниране в различните зони и гъвкавост за всеки пациент и тип кожа. По време на обучението, дерматолозите ни доц. Весела Райкова и д-р Самер Шокър, имаха възможност да приложат на практика наученото и да почерпят директно от опита на д-р Румянцева.

Jalupro SuperHydro вече може да намерите и в Amber Beauty Club. Вижте повече в нашия Instagram профил.