Лазерната епилация със Soprano Titanium е най-бързият и безболезнен метод за поддържане на гладка и красива кожа през всички месеци от годината. 3D платформата е 5-та генерация технология с над 18 милиона доволни пациенти по света. Съчетава трите най-ефективни дължини на вълната на лазера в един-единствен апликатор за безкомпромисен резултат. Носител е на престижния Оскар в естетиката Best New Treatment за 2019 г. на международната платформа My Face My Body.

Мария Стоянова е лазерен терапевт в Amber Beauty Club и има в портфолиото си над 10 години опит с лазерната епилация и хиляди извършени процедури. Тя представя 4 предимства на лазерна епилация със Soprano Titanium, с които ще преоткриете удоволствието от гладката кожа и ще оцените комфорта от дълготрайното обезкосмяване.

Безопасно се прилага и при кожа с тен

SopranoTitanium се прилага 365 дни в годината и при кожа с по-тъмен тен, включително и след продължително излагане на слънце. Без риск от изгаряне. Подходяща е за всички фототипове. Енергията на лазера е нежна към кожата и агресивна единствено към космите. Изключително прецизно таргетира само космите, докато кожата остава защитена. Преди да започнете курса е задължително да изчакате 5 дни след последния плаж или сесия със солариум. Излагането отново на слънце е позволено 5 дни след процедурата.

По-мека и гладка кожа

Soprano Titanium дава ново усещане за перфектно гладка и мека на допир кожа. Подобрява качеството на кожата, изглажда я, премахва сухотата и най-малките несъвършенства. Слага край на растящите навътре косъмчета, отстранява пъпчици и раздразнения. Оставя кожата кадифено мека и нежна.

Дълготрайни резултати

Най-нежната и безболезнена лазерна епилация с дълготраен ефект. Унищожава космите за дълъг период от време. С всяка следваща процедура се редуцират, а с времето изтъняват и изсветляват. Необходими са между 6 и 10 процедури за премахване на нежеланото окосмяване. След пълния курс 1 процедура годишно е напълно достатъчна, за да поддържате кожата си гладка. Soprano Titanium осигурява най-комфортната лазерна епилация с най-добри резултати.

Добра инвестиция

В дългосрочен план лазерната епилация е рентабилно вложение – спестява време, средства и усилия. В забързаното ежедневие всяка минута е ценна, а времето е пари. Обезкосмяването със Soprano Titanium е едно от най-добрите решения, които някога сте взимали за себе. Умна инвестиция с добра възвращаемост.

Лазерният терапевт Мария Стоянова съветва стриктно да спазвате препоръчителния период между процедурите и внимателно да изпълнявате всички указания. Дълготрайните резултати при лазерната епилация зависят от правилното определяне на периода между отделните процедури. Две седмици след процедурата с лазер косъмчетата падат, а след това израстват по-разредени и по-тънки. Затова и с всяка следваща сесия се увеличава периодът между процедурите. Космите се повлияват най-трайно, когато лазерната епилация се извършва по време на активната им фаза на растеж. Така се въздейства директно върху космените фоликули и те се разрушават.