С лазерния терапевт Мария Стоянова от Amber Beauty Club ви представяме няколко стъпки, които ще ви помогнат в избора на правилното място за лазерна епилация.

Гладката кожа е на мода през всички сезони на годината, но е още по-желана през лятото, когато наистина можете да оцените комфорта от дълготрайното обезкосмяване.

1.      Технологията има значение

Докато проучвате местата,  научете повече за апарата за лазерна епилация и помолете за повече информация как работи и защо е най-добрият за вас. Не се колебайте да попитате дали е преминал клинични изпитания, защото това е гаранция за безопасност и качество. В Amber Beauty Club лазерната епилация се извършва с 3D платформата Soprano Titanium на израелската компания Alma Lasers. Тя е 5-та генерация технология с над 18 милиона пациенти по света.

Съчетава трите най-ефективни дължини на вълната на лазера (диоден, Nd: Yag и Александритен) в един-единствен апликатор за безкомпромисен резултат. Това е изключително предимство на технологията, защото в зависимост от типа на кожата на пациента, терапевтът може да избира най-подходящия режим, включително и при по-тъмни кожи с тен. Което прави платформата приложима целогодишно. Изборът на правилната дължина на лазерната вълна гарантира дълготраен ефект и елиминира риска от пигментации и изгаряне.

Апаратът е носител на престижния Оскар в естетиката Best New Treatment за 2019 г. на международната платформа My Face My Body.

Научете повече за предимствата на лазерната епилация със Soprano Titanium 

Научете повече

2.      Направете проучване

Направете проучване за експертизата на специалиста, който извършва процедурата. Той трябва да има доказан опит и квалификация за работа с лазера. Да познава технологията отлично, за да може да избира най-точните параметри за всеки пациент. Работи се с много мощна енергия и ако специалистът не умее да управлява лазера, рискът от инциденти е реален.

Мария Стоянова е сертифициран лазерен терапевт с над 10 г. опит в лазерната епилация и има хиляди извършени процедури в портфолиото си.

Също така, информацията, коментарите и отзивите в Google, Facebook и Instagram са важни и полезни, защото идват от реални клиенти. Отделете време да разгледате снимки преди и след лазерна епилация.

3.      Цената

Възможно е някои центрове цените да са по-евтини или по-скъпи от други. Като е задължително да се информирате дали качеството на предоставяната услуга съответства на цената. По-добре да инвестирате малко повече за услуга в сертифицирана клиника, за да сте сигурни, че  ще получите ефективна епилация с иновативна и безопасна лазерна технология под грижите на квалифицирани специалисти с доказан опит. В Amber Beauty Club можете да избирате пакетни предложения за желана зона с гъвкави планове за плащане. Получавате висок клас обслужване с най-новата технология Soprano Titanium, чиито дълготрайни резултати са подкрепени с клинични проучвания.

4.      Локация и паркинг

Когато избирате клиника за лазерна епилация, е разумно да бъде на удобна за вас локация. Наличието на паркинг е изключително предимство, защото спестява време и евентуални разходи за зона и изключва риска от поставяне от скоба. Изключително превъзходство на Amber Beauty Club е, че се намира в центъра на София и разполага с частен паркинг с над 10 паркоместа. Освен това клиниката им два входа, единият от които за клиенти, желаещи пълна дискретност.

5.      Атмосфера и интериор

Винаги е за предпочитане да изберете клиника, която изглежда добре отвътре и отвън. Това ще превърне всяко ваше посещение в неповторимо изживяване. Освен че сградата, в която се помещава Amber Beauty Club, е паметник на културата с уникална архитектура, атмосферата отвътре оставя посетителите релаксирани и ги потапя в красиво безвремие.

Не на последно място обърнете внимание на чистотата и хигиената в клиниката. В Amber Beauty Club строго се съблюдават и спазват всички санитарно-хигиенни стандарти и противоепидемологични мерки за превенция на вирусни инфекции.