В очарователния свят на Amber Beauty Club, въздухът беше нажежен от вълнение с наближаването на празничния сезон. Дерматолозите се суетяха из клиниката, подготвяйки се за нещо необикновено — нещо, което да накара лицата на техните скъпи пациенти да засияят като блещукащите коледни светлини. Уви, все още не откриваха правилния подарък, който да носи вдъхновение и надежда за един по-красив свят. Суматохата продължаваше от сутрин до вечер и от вечер до сутрин. Сън не ги ловеше и бяха на ръба да се откажат, разочаровани от себе си, че тази година няма да успеят да зарадват пациентите си. Но ето че коледното чудо (през ноември) се случи и ги осени една брилянтна идея…

В този магичен момент, д-р Михайлова, доц. Райкова, д-р Шокър и д-р Костов заедно, с размах и безпогрешния им инстинкт за красота, сътвориха грандиозния си план – Advent Glow Days в Amber Beauty Club.

Какво е Advent Glow Days?

В продължение на четири седмици, дерматолозите в една от топ клиниките в София, ще се впуснат в причудливо пътешествие на красотата. Всяка седмица един от тях ще разкрива своя подарък в Instagram профила на Amber Beauty Club, с който ще зарадва по един късметлия.

Кога започва Advent Glow Days?

Advent Glow Days започва на 21.11.2023г. и ще завърши на 18.12.2023г., точно навреме за празниците, вещаейки блестящи трансформации. Всяка седмица нашите дерматолози ще ви отвеждат в света на естетиката, за да разкрият специално подбраните си подаръци.

Първа седмица с д-р Янита Михайлова:

Първа на ред е лъчезарната д-р Янита Михайлова, виртуозът на хармоничната естетика. С блясък в очите и с широка усмивка, д-р Михайлова е готова да ви подари нещо, което ще направи кожата ви сияйна и плътна не само за тази Коледа, но може би дори и за следващата! Какво е то, очаквайте да разберете в Instagram профила ни на 21.11.2023г.

Втора седмица с д-р Васил Костов:

Следва самата изгряваща звезда в света на дерматологията, а именно д-р Васил Костов. Воден от стремежа към съвършенство, д-р Костов ви е приготвил изненада, която гарантирано ще лифтира и ремоделира кожата на лицето ви. Подгответе се за едно естетическо пътешествие, което няма как да не ви остави очаровани! Започва на 28.11.2023г. в Instagram профила на Amber Beauty Club.

Трета седмица с доц. д-р Весела Райкова

Пренасяйки се в същинската част на празничния сезон, под светлините на прожекторите застава чаровната доц. д-р Весела Райкова, криеща съкровищница от дерматологична мъдрост. Тя ще ви подари възможност за завладяваща трансформация с иновативен продукт, пазен само за специални случаи като този! За да може целувката под имела на Коледа да бъде още по-сладка, оглеждайте се какво ви е подготвила на 05.12.2023г. в Instagram.

Четвърта седмица с д-р Самер Шокър:

И накрая, грандиозно завършваме със самия маестро на естетиката, д-р Самер Шокър. Магьосник в света на дерматологията, д-р Шокър е готов да ви подари процедура с продукт от ново поколение, който ще върне жизнеността и свежия, отпочинал вид на кожата ви точно навреме за Коледа! Заинтригувахме ли ви? Ще разберете на 12.12.2023г. само ако следите публикациите ни в Instagram.

Как да се включите в Advent Glow Days?

Коледните подаръци на нашите дерматолози очакват не само клиентите на Amber Beauty Club. През седмиците на Advent Glow Days, приветстваме всеки любител на естетиката да се потопи в празничната магия. Как да го направите? Много лесно! Посетете Инстаграм профила ни и участвайте под ежеседмичния Giveaway пост с един от нашите дерматолози. Правилата можете да откриете описани под поста или тук.

Влезте в магическото царство на Advent Glow Days.

Всяка седмица ви очаква нова изненада, а ние едва сдържаме вълнението си! Следете отблизо Инстаграм профила ни и нека обратното броене до Advent Glow Days започне сега!