Accent PrimeX е последно поколение платформа, използваща синергичното действие на ултразвукова и радиочестотна енергия за постигане на безпрецедентни резултати в контурирането на тялото и стягането на кожата. Усъвършенстваният модел на внедряване на ултразвуковите вълни води до равномерна дистрибуция на енергийните импулси, за максимален и дълготраен ефект от процедурата. Модерната технология обединява два типа енергия, позволявайки едновременното таргетиране на мастни клетки и стимулиране на производството на колаген. PrimeX работи без създаване на централна точка на нагряване върху кожата и с параметри, специфично настроени спрямо характеристиките на тъканта в третираната зона.

Към платформата са разработени три различни апликатора, които могат да се използват самостоятелно или комбинирано, в зависимост от търсения резултат.

 • UltraWave апликатор: Обединява най-ефективните Alma технологии. Ергономичният UltraWave апликатор постига видимо редуциране на силуета чрез бързи, 20-минутни процедури, като загрява кожната тъкан и таргетира упоритите мастни клетки.
 • UniBody апликатор: С патентованата UniPolar технология, доставя радиочестотна енергия до кожата посредством масажиращ пръстен, като подобрява кръвообращението и позволява контрол над дълбочината на загряване. С високо антицелулитно действие, UniBody видимо стяга и изглажда кожната повърхност.
 • Xcentuate апликатор: Благодарение на Unipolar P4 технологията, измерва температурата на кожата в реално време, за максимална оптимизация на енергийното действие върху таргетираната тъкан. Идеален за третиране на големи зони, като видимо стяга кожата и подобрява нейната текстура.

По време на процедурата, апликаторът остава в непрекъснат контакт с кожата, благодарение на вакуумната технология на Accent PrimeX, която го прави подходящ и за третиране на кожни несъвършенства като белези, пигментации и стрии.

ПОКАЗАНИЯ

 • Комбинирано разграждане на мастни клетки
 • Видимо стягане на кожните тъкани
 • Контуриране на тялото
 • Редуциране на телесната обиколка
 • Лечение на белези
 • Заличаване на кожни пигментации
 • Премахване на двойна брадичка
 • Заличаване на стрии
ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

18+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Лице и шия
Корем
Бедра
Задни части

Методи

Апаратна процедура

Период на възстановяване

Няма

Необходим брой процедури

4-6

Ползи и предимства

 • Безопасна за всеки тип кожа (I-VI)
 • Комбинирано действие за постигане на несравними резултати

Често задавани въпроси

По време на процедурата, ултразвуковата и радиочестотната енергия действат синергично в селективното таргетиране на мастни клетки и ефективното заличаване на несъвършенствата по кожната повърхност. Процедурата е изцяло неинвазивна, което позволява постигане на несравними резултати в контурирането на тялото, без да налага компромис в комфорта на клиента.

Изборът на апликатор зависи най-вече от желания от Вас резултат. Ако търсите да постигнете редуциране на телесната обиколка, можете да се доверите на PrimeX Classic терапията, включваща UltraWave апликатора. За добавен стягащ ефект върху кожата, PrimeX Pro процедурата обединява действията на UltraWave и Xcentuate апликаторите. А за желаещите да редуцират вида на целулита и да стопят мастните клетки в по-големи зони, PrimeX Premium съчетава ефектите на UltraWave и UniBody апликаторите.

Терапията има ефект още след първите 2 процедури, като в рамките на последващите 3 месеца се наблюдава и значително подобрение на постигнатите резултати.

За постигане на оптимални резултати е препоръчително извършването на 4-6 процедури с интервал от 1-2 седмици между всеки две посещения.