С всяка процедура над 100 лв. през декември помагате на деца в риск

Тази Коледа ще бъде различна. И въпреки всичко, което ни се случи през годината, тя е специална, защото осъзнахме огромната потребност да бъдем заедно. Да се подкрепяме с топлина и доброта в момента е най-важното и необходимо нещо, което можем да направим, за да се справим с тази различна ситуация. Заедно можем всичко, а когато помагаме и сме съпричастни, засилваме вярата си и радостта в нас.

Безспорно всяко посещение в Amber e вълнуващо преживяване. Amber е емоция, релакс и комфорт за всички сетива. Но грижата за красотата става още по-смислена, когато е с кауза. А радостта от това, че помагаш, е несъизмерима.

Amber Beauty Club се присъединява към благотворителната кампания с Коледни картички в подкрепа на децата от SOS Детски Селища. През декември за всяка закупена процедура над 100 лв. всеки клиент получава и SOS Коледна картичка (детска рисунка), чиято стойност от 2.00 лв. отива в помощ на деца, лишени от родителска грижа и на техните приемни семейства. Средствата ще помогнат на децата в риск да израстват в среда на любов, доверие и сигурност.

„Красотата не е само визуална. Тя се носи вътре. Да помогнеш на дете не е просто красив жест, а благословия“, сподели Камелия Веселинова, управител на Amber Beauty Club.

Кампанията с Коледни картички на SOS Детски селища стартира през 1992 г. Тази година тиражът на принт картичките е 24 000 броя с общо 9 дизайна, отпечатани благотворително. Всеки, който желае, може да закупи и електронен вариант на картичка с други разнообразни визии. До момента през декември от продажбата на Коледни картички са събрани 25 000 лв. За  първи път деца в SOS грижа се включват лично в създаването на каталога със своите прекрасни рисунки за печатни и електронни корпоративни картички. Повече информация за кампанията можете да намерите на онлайн магазина на SOS Детски селища: https://sosbg.org/christmas-cards/

Чрез картичките едновременно с коледните поздравления и пожелания всички ние имаме възможност да споделим със своите приятели, клиенти и бизнес партньори топлината на стотици детски усмивки. Така заедно поемаме отговорност и помагаме на български деца, лишени от родителска грижа или в риск да я изгубят.