На 19.04 се проведе награждаването на първото издание на наградите Aesthetic & Medical Beauty Awards в България. Конкурсът се организира от Trade Media Group. Целта му е да представи и отличи значимите постижения в областта на естетиката, дерматологията, естетичната медицина и борбата със стареенето по отношение на услуги, терапии и продукти. 

Горди и щастливи сме да споделим, че Amber Beauty Club стана едноличен победител в три категории: 

– Най-добър център за красота

– Най-добра иновативна антиейдж терапия/терапия срещу фотостареене с 111SKIN Celestial Black Diamond The Non-surgical Lift Facial; 

– Най-добра процедура за акне – за комбинирана процедура класически микронидлинг с трихлороцетен пилинг. 

13-членно жури с водещи специалисти в областта на медицината, естетичната грижа, изкуството на грима, инфлуенсъри и други специалисти класираха победителите в състезанието.  

В церемонията по награждаването, която се проведе в Интер Експо Център в град София, участваха Камелия Веселинова, Управител на Amber Beauty Club и нашият лекарски екип – д-р Янита Михайлова, д-р Самер Шокър и доц. д-р Весела Райкова. Те получиха отличията и приеха овациите на гостите на събитието. 

За нас в Amber Beauty Club е чест, че постоянните ни усилия и работа бяха оценени и припознати като най-добри в България. Това ни мотивира да продължаваме своята мисия – да бъдем център за иновации и да предлагаме в родината ни най-доброто от световните тенденции в областта на дерматологията и естетичната грижа за кожата! 

Благодарим и на вас – всички клиенти и партньори, както и на нашия невероятен екип. Без вас всичко, което постигнахме до момента, би било неизпълнимо. Поставяме си високи цели за бъдещето и сме уверени, че ще ги постигнем като следваме същите стандарти и постоянство, които ни помогнаха да стигнем до тук!