През март 2019-та за първи път отвори врати  “храмът на красотата”, както обичаме да наричаме Amber Beauty Club. С откриването му мисията ни беше да създадем концептуално ново място в София, в което всяко посещение е приятно преживяване и възможност за бягство от забързаното ежедневие. Не просто козметичен център, а комплекс за красота, разговори и релакс, в който може се потопите и да излезете напълно преобразени. Но това не е всичко. 

В допълнение на атмосферата, заявката за перфектно обслужване и качествено прекарано време, приоритет за нас от първия ден, в който работим, е да следваме и предлагаме на клиентите си последните световни тенденции в областта на дерматологията и естетичната грижа за кожата, като задаваме стандартите на тази индустрия в България. 

Ежедневно нашите клиенти ни награждават със своето доверие и добри отзиви. Наскоро получихме и още едно специално и високоценено за нас признание.. Поредната висока оценка на нашите усилия дойде малко след третия ни рожден ден. На 19.04 на тържествена церемония в Интер Експо център, София, получихме три призови места на наградите Aesthetic & Medical Beauty Awards. Това беше първото издание на формата у нас, който се организира от Trade Media Group. 

13-членно жури от професионалисти ни класира на първо място в категориите:

– “Най-добър център за красота”; 

– “Най-добра иновативна антиейдж терапия/терапия срещу фотостареене” с 111SKIN Celestial Black Diamond The Non-surgical Lift Facial; 

– “Най-добра процедура за акне” – за комбинирана процедура класически микронидлинг с трихлороцетен пилинг. 

Решението ни да се включим в конкурса дойде от желанието да посрещнем предизвикателството нашата работа да бъде оценена от други професионалисти в бранша и да се изправи пред останалите брандове на пазара. За кандидатурите избрахме едни от знаковите ни и най-иновативни терапии, които са дали доказано добри резултати за нашите клиенти. Можете да се запознаете с тях в следващите редове.

Най-добрата андтиейдж терапия/терапия срещу фотостареене в България*

Време е да ви представим с малко повече детайли терапията, която ни донесе първото място. Това е ритуалът за лице, шия и деколте Black Diamond. Едно изключително луксозно преживяване, което комбинира действието на революционните съставки на продуктите на марката 111SKIN със специални масажни техники за отпускане на мускулите по лицето и за скулптуриране. Козметичната процедура има силен антиейдж ефект, непосредствено след нея кожата на лицето, шията и деколтето е лифтирана, опъната, по-плътна и стегната. Цялостният контур е озарен и подмладен.

Фините диамантени частици, съдържащи се в продуктите, образуват микроканалчета, през които мощните активни съставки достигат в по-дълбоките слоеве на кожата и регенерират клетките. Козметичните формули с различни групи пептиди в комбинация с черния диамант засилват синтеза на основните протеини в кожата – еластин, колаген и хиалуронова киселина.

Най-добрата процедура за акне в България*

Комбинираната процедура за лечение на дълбоките белези от акне на Доц. д-р Весела Райкова от нашия екип съчетава класически микронидлинг с трихлороцетна киселина. Терапията е изключително резултатна с много висок коефициент на удовлетвореност сред пациентите. В комбинация двете терапии засилват ефекта на всяка една поотделно и предлагат най-добрите възможни резултати за пациента, тъй като едновременно се третират няколко слоя на епидермиса и дермата. Съкращава се и възстановителният период, поради това че киселината провокира много по-бързо обновяването на тъканите спрямо рутинната микроиглена терапия. 

Комбинираната процедура намалява дълбочината на белезите, прави ги по-малко видими, изглажда кожата и постепенно заличава вдлъбнатините и неравностите.

Защо Amber Beauty Club е център за красота номер едно в България?

Предимството на Amber Beauty Club като дерматологична клиника и център за красота e, че зад стилния интериор и атмосфера на мястото, стои един изключителен екип от дерматолози с дългогодишен клиничен опит и експертиза. Запазената марка на центъра са специалистите. 

Това, което прави клиниката различна е, че е оборудвана с последно поколение лазерни технологии в естетичната медицина, дерматологията и козметиката. Тук всяка жена и мъж получават най-ефективните терапии и апаратни процедури за лице и тяло спрямо индивидуалните им нужди.

Ако все още не сте прекрачвали прага на Amber Beauty Club, то вече е време да го направите!

Не се колебайте да ни посетите!

Запазете час

*Amber Beauty Club стана носител на отличията в категориите описани по-горе в  първото издание на наградите Aesthetic & Medical Beauty Awards в България.