AMBER CLUB

Aesthetic & Beauty


е най-новият супермодерен, изискан и стилен клуб за красота в сърцето на София. Изтънчен лукс, дискретност и специално внимание очакват всеки, прекрачил прага на клуба – истинско скъпоценно бижу, в което ще откриете изключително широк спектър от най-висок клас естетични процедури за здраве, младост и красота.

В Amber Club на ваше разположение за специална консултация са петима известни дерматолози, които ще ви препоръчат най-подходящото лечение в зависимост от конкретните ви проблеми, както и естетични процедури за вашата безупречна визия. Клубът разполага и с три модерно оборудвани козметични кабини, в които освен терапиите с премиум козметика на световноизвестните брандове Biologique Recherche и Forlle’d, се предлагат и ексклузивни процедури с най-иновативната, изключително ефективна и безопасна апаратура. Всяка процедура е презентирана с подробна информация за своята същност, провеждане и резултат, както и с детайлно описание на използваните ултрамодерни апарати.

Ще откриете още богата гама от терапевтични, релаксиращи, антицелулитни и спортни масажи, изпълнявани от трима водещи кинезитерапевти, включително и авторски методики, които ще ви разтоварят от стреса на ежедневието и ще ви заредят с нова позитивна енергия.
Цялостен завършек на елегантната ви визия ще придадат нашите специалисти по миглопластика, перманентен грим, маникюр и педикюр. А за стилно издържаната ви прическа ще се погрижат топ коафьорите от Georgi Petkov Studio.

Луксозният beauty клуб е реализиран върху площ от над 800 кв.м и заема 4-етажна сграда – паметник на културата, която днес е реновирана и осъвременена. Amber Club – Aesthetic & Beauty се намира на бул. Евлоги Георгиев 117 и разполага с частен паркинг, както и два входа, единият от които за клиенти, желаещи пълна дискретност.

Мероприятия


Годишният събитиен календар на Amber Club – Aesthetic & Beauty организира редица мероприятия и форуми, свързани с най-актуалните продукти и услуги, балансиран начин на живот, благотворителност и лайфстайл. За удобство и професионално представяне на тематичните събития, клубът използва услугите на PR експерт, който обезпечава процеса по организиране и провеждане чрез всички собствени и партньорски канали за комуникация.

За удобство и професионално представяне на тематичните събития, клубът предоставя услугите на PR-експерт, който обезпечава процеса по организиране и провеждане чрез всички собствени и партньорски канали за комуникация.

ул. Евлоги Георгиев 117, София


Amber Club – Aesthetic & Beauty е най-новото очарование на София. Разположен в самото сърце на града, клубът е реализиран върху площ от над 800 кв. м. в сграда – паметник на културата, днес реновирана и осъвременена, през март 2019 ще бъде представена концепцията Amber Club – Aesthetic & Beauty – „Красота с пулса на времето“.

Качество без компромиси

Професионализъм
Дискретност
4 етажа Специализирани студиа