AMBER CLUB

Aesthetic & Beauty


Градският ритъм на живот поставя винаги на изпитание баланса между времето и грижите за лицето и тялото. Amber Beauty Club предлага индивидуална формула от консултации, услуги и терапии, благодарение, на които ще откриете най-доброто за себе си в зависимост от състоянието на кожата и предпочитанията ви.

Екип от доказани специалисти и най-модерната техника в дерматологията и естетичната грижа за лице и тяло ще ви помогнат за откриете и приложите доказали ефекта си процедури и терапии.

В Amber Club на разположение за специална консултация са екип от водещи дерматолози, които ще ви препоръчат най-подходящото лечение в зависимост от конкретните ви проблеми, както и естетични процедури за подобряване на вашата безупречна визия. Клубът разполага и с три модерно оборудвани козметични кабини, в които освен терапиите с премиум козметика на световно известните брандове като 111SKIN, Medik8 и други, се предлагат и ексклузивни процедури с модерна, ефективна и безопасна за Вас и вашето здраве апаратура. Всяка процедура е съпътствана с представяне на възможностите и същността на терапията, за да се даде максимална информация и да се създаде усещане за доверие и комфорт при изпълнението на процедурата с ултрамодерните апарати.

Amber Beauty Club предлага богато разнообразие от терапевтични, релаксиращи, антицелулитни и спортни масажи от трима доказали познанията и класата си кинезитерапевти, включително и авторски методики, които разтоварват стреса и зареждат с нова позитивна енергия.

Целта ни е да предложим комплекс от услуги, които да гарантират самочувствието, комфорта и хармонията ви. Затова финален и запомнящ се ефект ще предизвика елегантната намеса на нашите специалисти по миглопластика, перманентен грим, маникюр и педикюр.

Запазеният знак на Amber Beauty Club е усещането за дискретност и уют, който създават интериорното решение и цялостната атмосфера. 4-етажната сграда, която е паметник на културата, е реновирана и осъвременена, така че да допълни това усещане.

Amber Club – Aesthetic & Beauty се намира на бул. Евлоги Георгиев 117 и разполага с частен паркинг, както и два входа, единият от които за клиенти, желаещи пълна дискретност.

Мероприятия


Годишният събитиен календар на Amber Club – Aesthetic & Beauty организира редица мероприятия и форуми, свързани с най-актуалните продукти и услуги, балансиран начин на живот, благотворителност и лайфстайл.

За удобство и професионално представяне на тематичните събития, клубът предоставя услугите на PR-експерт, който обезпечава процеса по организиране и провеждане чрез всички собствени и партньорски канали за комуникация.

ул. Евлоги Георгиев 117, София


Amber Club – Aesthetic & Beauty е най-новото очарование на София. Разположен в самото сърце на града, клубът е реализиран върху площ от над 800 кв. м. в сграда – паметник на културата, днес реновирана и осъвременена, през март 2019 ще бъде представена концепцията Amber Club – Aesthetic & Beauty – „Красота с пулса на времето“.

Качество без компромиси

Професионализъм
Дискретност
4 етажа Специализирани студиа