Коледното пазаруване винаги е било колкото вълнуващо, толкова и голям кошмар. Винаги се чудим какво да вземем на любимите си хора, дали ще им хареса и дали това, което сме избрали, ще бъде практично за тях. Понякога след като видим реакцията им, оставаме разочаровани, че не сме избрали нещо друго. Опитваме се да бягаме от клишета, но това допълнително ограничава опциите ни. И така  всяка година преди Коледа се оказваме в капана на този омагьосан кръг. 

Подаръчен ваучер от Amber Beauty Club

Разбира се, това не е задължителен сценарий. Ние в Amber Beauty Club и тази Коледа решихме да дадем възможност да подарите нещо наистина неповторимо и персонално. Красота. За наближаващите празници разработихме специални предложения на нашите подаръчни ваучери, които можете да закупите и да подарите на своите любими хора. Най-хубавата част е, че вие избирате стойността на ваучера, а те могат да направят селекцията на естетичните процедури, от които искат да се възползват. 

И за да бъдат нещата още по-изкусителни, тази година правим празнична отстъпка от 20% от стойността на ваучерите с някои от най-предпочитаните номинали: 

  • Платете 800 лева и подарете процедури на стойност 1000 лева;
  • Платете 400 лева и подарете процедури на стойност 500 лева;
  • Платете 160 лева и подарете процедури на стойност 200 лева.

Тези суми не представляват готови пакети от процедури. Хората сами избират какво да използват за сумата на подаръчния ваучер.

Универсален подарък за специален човек

Подаръчният ваучер е една наистина колкото универсална, толкова и индивидуална идея за подарък, която е подходяща за всеки. И дамите, и представителите на силния пол се грижат за своя външен вид и искат да изглеждат безупречно или просто да се поглезят с релаксиращи масажи или някои от процедурите с продуктите на световноизвестния бранд 111SKIN. А вие им давате точно това – красота и приятни емоции за Коледа. Именно правото сами да изберат от какво да се възползват получателите на подаръчен ваучер от Amber Beauty Club дава изцяло  персонален характерна подаръка и го прави перфектния избор.

Този жест на внимание ще внесе красота в ежедневието и ще  помогне на получателите му да направят още една стъпка към съвършена визия. А това е най-краткият път към високо самочувствие и увереност. Ако искате да направите тяхната Коледа незабравима, това е точният начин да постигнете целта си. 

Подарете красота за Коледа!

Зарадвайте хората, които са близки до сърцето си като им подарите време за самите тях. Те ще могат да се насладят на персонализирана грижа от най-висок клас при абсолютна дискретност. Вземете подаръчен ваучер от нашия сайт само с няколко клика – бързо и лесно! 

Тази Коледа подарете красота и емоция!