#БЕЗПЕТНА


Amber Club – НОВ СЕЗОН БЕЗ ПЕТНА е кауза, зад която заставаме с пълната увереност, че предлагаме най-добрите и ефективни решения за проблема ,Инициативата, с която посрещаме новия сезон и предизвикателствата да спасим вашата кожа от следите на силното слънце или хормоналния дисбаланс – пигментните петна, стартира с възможността всяка сряда след 13 часа да си запишете час за безплатна консултация с наш дерматолог. До 30-и ноември ще имате възможността да обсъдите с топ специалистите на Amber Beauty Club целия арсенал от процедури и терапии, които заличават неприятните петна.

На ваше разположение са : Лазери, мезотерапии, химически пилинги, избелващи вещества, микронидлинг, PRP и доказано най-активния метод за борба с пигментациите – RF Pixel – фракционна плазма от Alma Laser с която се прави пълно обновяване на кожата, с прецизната комбинацията на термален и аблативен ефект. Консултирайте се със специалист от екипа на Amber Beauty Club за изготвяне на индивидуална програма на процедурите в зависимост от състоянието на кожата.

RF Pixel

Кодът на красотата

Акция „Нова кожа“ с Микроплазма RF (Accent Prime) и най-новите ни предложения.

Изберете Аблативен радиочестотен лифтинг с RF Pixel за изглаждане на бръчиките по лицето, стимулиране производството на колаген, обновяване на кожата и заличаване на петна. Микроплазма RF е иновативно решение подходящо още за редуциране нежеланите белези и стрии по тялото с видими резултати. Върнете си съвършената и здрава кожа.

Цени


Белег 1 бр. 200.00 лв.
Стрии зона 20,00 см/ 20,00 см 400.00 лв.
Лице зона 400 лв.
Цяло лице 600лв.
Лице шия 800лв.

Свържете се с нас и запазете час още днес


Запазете час в Amber Club

При нас всяка процедура е красиво изживяване