Любителите на красотата имат причина да се радват! През месец септември, Amber Beauty Club обявява уникална инициатива, давайки възможност на всички свои клиенти да се възползват от безплатни естетични консултации.

Три от водещите дерматолози в клуба на красотата – доц. д-р Весела Райкова, д-р Самер Шокър и д-р Васил Костов, ще предоставят своя професионален съвет и ще помогнат на пациентите да разберат повече за различните процедури, които се предлагат. Консултациите обхващат теми като поставяне на филъри, ботокс, ремоделиране на лице и тяло, мезотерапии и много други.

Основната цел на инициативата е да предостави на всеки посетител индивидуален план за грижа за кожата. Чрез персонализирани консултации, специалистите в Amber Beauty Club целят да насочат всеки пациент към най-подходящите и ефикасни стъпки, така че резултатът да е свежа и блестяща кожа.

Не пропускайте тази страхотна възможност да се консултирате с най-добрите дерматолози в естетичната медицина в България и да подарите на вашата кожа грижата, която заслужава.

 

Д-р Самер Шокър

Д-р Самер Шокър е един от най-изявените дерматолози в България. Неговите амбиции се простират отвъд границите на традиционната дерматология и обхващат най-съвременните естетични методи за постигане на съвършени резултати за естествено красива кожа. Отправете се на пътешествие  в света на естетиката под неговите експертни наставления. Гарантирано, ще се почувствате уверени и спокойни в съветите и резултатите, които ще получите от д-р Шокър.

 

Запазете час

 

 

Доцент д-р Весела Райкова

Доц. д-р Весела Райкова – официалнят тренер за България на иновативните филъри MaiLi и колагеновите стимулатори Ellanse, внася своята богата експертиза в предстоящата кампания за безплатни естетични консултации в Amber Beauty Club. Като дерматолог с над 20 години опит, доц. д-р Райкова е преминала през множество специализации, които утвърждават позицията й на водеща фигура в естетичната медицина в България. Оставете се в опитните ръце на доц. д-р Весела Райкова – кожата ви ще ви благодари!

 

Запазете час

 

Д-р Васил Костов

Д-р Васил Костов е най-новият член на екипа на Amber Beauty Club. Той е непоколебим професионалист в сферата на естетичната медицина и неговият подход е изцяло ориентиран към пациента. Вдъхновявайки се от доверието, което му гласуват неговите пациенти, д-р Костов винаги се стреми към съвършенство в работата си и към постигането на естествени резултати чрез най-съвременните продукти и технологии в Amber Beauty Club.

 

Запазете час