Премиум професионалната козметика Biologique Recherche е доказан партньор в грижата за здрава, красива и сияйна кожа. С повече от 40 години история и тотален триумф в сегмента, продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения и без добавени аромати. Козметичната процедура винаги се предхожда от персонална диагностика на кожата (подходяща едновременно за мъже и жени), използвайки анализ на СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА, уникален за всеки клиент.

Biologique Recherchе притежава силата да се справя с всяко предизвикателство и да предлага компетентни стратегии за постигане на здрава, красива и сияйна кожа.

Терапии за лице

Всяка терапия на Biologique Recherche може да бъде надградена с допълнителен модул за още по-забележителни резултати:

• Модул Ко-Фактори на Biologique Recherche

За още по-видими резултати към всяка терапия може да се добави нанасяне на предварително импрегнирана маска, адаптирана към формата на лицето ви, за специфично и интензивно третиране.
Времетраене: 30 минути.

Програма втора кожа

Soin Seconde Peau е регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура Втора кожа. В терапията се използва революционна 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина – истинска алтернатива на инжекционните процедури. Съчетаването с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавно заличаване на белезите от изминалите години.
Времетраене: 60 минути.
Препоръчителен курс: 3 терапии за 1 месец

Озаряващи и хидратиращи терапии

• Бустер VIP О2 – ИНОВАЦИЯ 2019

Благодарение на иновативната си пукаща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии. Както всички продукти от серията VIP O2, основната му формула е съставена от Кислороден комплекс, специфичен за Biologique Recherche и платформа за борба със замърсяването. Неговите активни съставки позволяват на клетките да дишат по-добре, за да могат да произвеждат повече енергия и по-висококачествени протеини. Тази микро-масажираща терапия, комбинирана с микроводорасли от Chlorella sorokiniana, стимулира епидермиса и реоксигенира тъканите на кожата. Пукането, което се усеща по време на нанасянето на продукта е поради взаимодействието на активните съставки с кожата и осигурява изключителни резултати. Кожата е изцяло детоксикирана и реоксигенирана, пречистена от замърсявания и по-сияйна. Бустер VIP O2 ревитализира кожата и озарява тена на лицето.
Времетраене с маска PIGM 400: 90 минути.
Времетраене без маска PIGM 400: 60 минути.

• Кислородна терапия VIP O2

Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава.
Времетраене: 45 минути

• Рехидратираща терапия с много опции според Състоянието на кожата

Иновативна терапия, предназначена за дехидратирани Състояния на кожата. Хидратира интензивно горните слоеве на епидермиса, „изпълва” водната възглавница на кожата, подобрява еластичността й, ефикасно изглажда бръчки и фини линии.
Времетраене: 60 минути.

• Soin Biosensible – процедура за чувствителни Състояния на кожата

Процедура за възстановяване на особено чувствителни, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата. Кожата е успокоена и защитена. Изключителна терапия, която може да се прилага непосредствено след медицински естетични процедури, като лазерен ресърфейсинг, IPL, дермабразио, мезотерапия и др. за бързо успокояване и възстановяване на кожата.
Времетраене: 60 минути.

• Soin Regenerant Vernix – регенерираща процедура Веникс

Подмладяваща, регенерираща и възстановяваща процедура, която дарява на увредената кожа истинско „Прераждане”.
Времетраене: 60 минути.

Стягащи терапии против стареене

• Lift C.V.S. – реструктуриращ комплекс за лице

Ексфолираща и лифтинг процедура, която съчетава специфични тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.
Времетраене: 60 минути.

• Soin Restructurant et Lissant – изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата

Незабавно възстановяваща и лифтинг процедура за фини, чувствителни и реактивни Състояния на кожата или Състояния на кожата, белязани от годините. Кожата е хидратирана, гладка и тонизирана.
Времетраене: 60 минути.

• Soin MC110 Restructurant – ремоделираща процедура МС110

Изпълваща процедура за Състояния на кожата, лишени от тонус, нормални, девитализирани и с наличие на бръчки. Неравномерният микропрофил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето е ремоделирана. Кожата изглежда по-гладка, чиста и млада.
Времетраене: 60 минути.

• Ревитализираща и тонизираща терапия с много опции според Състоянието на кожата

Тази терапия е предназначена за девитализирани кожи със сив тен. Енергизира и тонизира кожата, изглажда бръчките, помага да се предотврати появата на пигментни петна, причинени от напредването на възрастта.
Времетраене: 60 минути.

• Hydreclat – хидратираща терапия за сияен тен

Хидратирaщa и изпъваща процедура, която озарява, тонизира тена и освежава кожата.
Времетраене: 45 минути.

• Biologique Feerie – терапия за незабавно възстановяване

Интензивна терапия, която е особено препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични дерматологични процедури. Стяга, тонизира и обновява кожата, изглажда бръчките и очертава контура на лицето. Идеална терапия за плътни кожи, лишени от тонус и/или с широки пори.
Времетраене: 60 минути.

• Soin Integral Face Lift C.V.S + Hydreclat – лифтинг и тонизираща процедура

Най-всеобхватната процедура за лице на Biologique Recherche, великолепен глезещ подарък за кожата. Изглажда и изравнява текстурата на кожата, като същевременно повдига и тонизира епидермиса. Терапията е идеална за зрели и дехидратирани Състояния на кожата.
Времетраене с апарат Remodeling Face®: 150 минути.
Времетраене без апарат Remodeling Face®: 120 минути.

Ребалансиращи и специфични терапии

• Soin Taches Pigmentaires – курс за намаляване и превенция на пигментни петна

Изравняваща тена процедура, за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява вашия тен. Протоколът на този курс от терапии е съставен според Състоянието на кожата.
Времетраене: 60 минути.
Препоръчителен курс: 3 терапии за 1 месец.

• Терапия за деликатната зона около очите

Интензивна процедура, която води до намаляване на фините линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки, като оставя нежната зона на околоочния контур свежа и възстановена.
Времетраене: 30 минути.

• Терапия за изморени очи с Patch Defatigants

Иновативно решение за намаляване и предотвратяване на умората и признаците на стареене около очите. Незабавно торбичките са намалени, кожата е загладена, бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими. Прекрасна терапия за един свеж поглед.
Времетраене: 45 минути.

• Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце

Тази терапия се прилага по специфичен протокол според излагането на слънце. За да може кожата да понесе стреса на вредните UV лъчи, тя трябва да получи подходяща грижа най-малко месец преди активния летен сезон или екзотичната почивка.
Времетраене: 45 минути.

• Подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични дерматологични процедури

Подложената на стрес кожа по време на инвазивни медико-естетични процедури, изисква пренастройване на методологията за грижа и строго специфичен поведенчески подход. Преди и след оперативната програма е създадена на база лекарски съвети. В зависимост от типа процедура, подготвителният период може да бъде по-дълъг или по-къс. Колкото по-инвазивна е манипулацията, толкова по-дълга е подготовката.
Продължителността на терапията е в зависимост от естетичната процедура.

• Soin Taches Pigmentaires – курс за намаляване и превенция на пигментни петна

Изравняваща тена процедура, за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява вашия тен. Протоколът на този курс от терапии е съставен според Състоянието на кожата.
Времетраене: 60 минути.
Препоръчителен курс: 3 терапии за 1 месец.

Процедури за тяло, съставени според персоналното състояние на кожата

Допълнителни модули, които могат да бъдат съчетани с вашата процедура:

Процедура за подготовка на кожата на тялото

Gommage P50 New Skin – ексфолираща процедура Р50 „Нова кожа”

Тази терапия включва пилинг на тяло и хидратиращ масаж, който възстановява здравето и красотата на епидермалния слой, оставяйки кожата ефективно защитена от суровите климатични условия (слънце, вятър, студ). Препоръчително е прилагането на тази процедура преди други терапии за тяло. Възползвайте се веднъж месечно, за да запазите кожата си красива и здрава.
Времетраене: 30 минути.

Високо ефективни процедури за тяло

• Lift Corps Treatments – лифтинг процедура със стягащ серум Матрисел

Хидратиращ и дермозащитен, биорефлексен масаж, идеален за състояния след програма за намаляване на теглото, за стягане и тонизиране на тъканите, елиминиране на мъртвите клетки и скулптуриране на тялото.
Времетраене: 90 минути.

• Soin Detoxifiant aux Algues – отслабваща и детоксикираща процедура с водорасли

Изключителна процедура за възстановяване и хармонизиране на силуета, за тонизирана, по-гладка и стегната кожа. Съчетаването на енергизиращ масаж с маска от термални водорасли, тонизира и детоксикира кожата.
Времетраене: 60 минути.

• Cure Minceur au Gant – отслабваща процедура с етерични масла

Отслабваща процедура, съчетана с предимствата на ароматерапията. Ефикасно стимулира микроциркулацията и подпомага елиминирането на токсини и задържани течности.
Времетраене: 60 минути.
Препоръчителен терапевтичен цикъл: 6 процедури за 2 месеца.

• Cure Anti-C & Booster Minceur – антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини

Процедура, която подобрява стегнатостта на кожата и активира микроциркулацията. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на Бустер за отслабване.
Времетраене: 60 минути.
Препоръчителен терапевтичен цикъл: 6 процедури за 2 месеца.

• Терапия за намаляване обиколката на бедрата и за отекли, „тежки” крака

Тази терапия за крака се предлага в няколко варианта, в зависимост от Състоянието на кожата. Масажната техника, която се използва в терапията включва рефлексотерапия, дренаж и стимулиране. Укрепва епидермиса, помага за подобряване на кръвообращението, заличава усещането за „тежки крака”. Предоставя усещане за свежест и лекота, благодарение на термалния ефект – топло/студено.
Времетраене: 60 минути.

• Soin Reharmonisation du Corps – рехармонизираща грижа за тялото

Процедура, която помага за релаксиране и отпускане на мускулното напрежение. Перфектно възвръща хармонията на тялото и духа, зарежда с нова жизнена енергия и добро самочувствие.
Времетраене: 50 минути.

Целенасочени процедури за тяло

• Soin Renovateur des Mains presentant des taches pigmentaires – възстановяваща процедура за ръце с пигментни петна

Процедура за изсветляване на пигментни петна и изравняване тена на ръцете.
*Може да се комбинира с лакиране на ноктите.
Времетраене: 30 минути.

• Soin Renovateur des Pieds – възстановяваща процедура за крака

Комбинирайки ексфолиране, нанасяне на хидратираща маска и моделиращ масаж Biologique Recherche, тази изцяло възстановяваща процедура релаксира, обновява и разкрасява вашите крака.
Времетраене: 30 минути.

Процедури за коса

• Soin Oxygenant-Fortifiant – кислородна и укрепваща процедура

Процедура за насищане с кислород и укрепване на косата. Придава обем на косата, която става мека, блестяща и лесна за разресване. За оптимални резултати се препоръчва курс от 5 сесии мезотерапия с апарат Micro Puncture Lab.
Времетраене с Micro Puncture Lab: 90 минути.
Времетраене без Micro Puncture Lab: 60 минути.

• Soin Sebo-Regulateur – процедура за регулиране на себума

Процедура, която нежно почиства и пречиства косата. Редуцира нивата на себум и ребалансира скалпа. Намалява и регулира себумното производство, оставяйки косата със здрав и силен вид.
Времетраене: 60 минути.

ВРЕМЕТРАЕНЕ

30 минути

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

16+ (до 18 години с родителско съгласие)

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Тяло

Методи

  • Апаратна процедура

Необходим брой процедури

  • 3 в интервал 5-7 дни

Период на възстановяване

Резултатът е видим веднага.

Често задавани въпроси

Как протича процедурата?

Ултразвуковата енергия се насочва селективно към мастните клетки, докато околните тъкани остават незасегнати, което гарантира постигане на максимален ефект.

Какво се случва в кожата по време на процедурата?

Ултразвуковите вълни навлизат в подкожната мастна тъкан, предизвикват вибрации и разкъсване на мастните клетки, чието съдържимо се извежда по естествен начин от организма.

Какво трябва да знаем за периода на възстановяване?

За улесняване извеждането на разградените мазнини от тялото е препоръчително да се увеличи приемът на вода.

Кога настъпва ефектът и каква е неговата продължителност?

Ефектът е видим след първата процедура и постепенно се разгръща във времето.

Каква е препоръчителната честота на процедурите?

Препоръчителният брой процедури е 4-8 процедури с интервал две седмици.

Кога не се прилага процедурата?

• Наранявания и открити рани по кожата.
• Кожни инфекции.
• Онкологични заболявания.
• Бременност и кърмене.

Често задавани въпроси

Дерматологът определя мястото на поставяне на филъра, като се съобразява с анатомичните особености на пациента. Самата процедура продължава около 20-30 минути.

Филърът се разпределя разномерно в областта на скулите, а резултатът се вижда веднага.

Процедурата не изисква възстановителен период. Мястото на инжектиране може да се зачерви или да отече, но дискомфортът отминава бързо (в рамките на няколко часа до няколко дни).

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.