Ние вярваме, че грижата за добрия външен вид е нещо, което всеки човек заслужава. Красивата, здрава и стегната кожа е цел, която много жени и мъже преследват. Ние искаме да им дадем най-добрите “инструменти”, с които да я постигнат. От момента, в който  Amber Beauty Club отвори врати, се стремим да пренасяме най-доброто от световните тенденции в областта на естетичната грижа в България. Козметичните терапии на луксозната козметика 111SKIN са поредната стъпка в тази насока. В тази статия ще ви разкажем малко повече за терапията Black Diamond. 

Какво е 111SKIN?

Amber Beauty Club стана една от локациите за България, които предлагат световната марка за луксозна козметика 111SKIN. Тя е създадена от пластичен хирург и е една от най-популярните в момента сред звездите в музикалния свят, киното, модата и дори сред известни имена в политическите среди. Неведнъж сме разказвали за това как добре познати имена като Ирина Шейк, Лейди Гага, Деми Мур и дори Първата дама на САЩ са разчитали на продукти на марката, за да изглеждат неотразимо по време на важни събития. Майли Сайръс и Бела Хадид са други имена, които си струва да бъдат споменати сред милионите доволни клиенти на козметичните продукти. 

Д-р Янис Александридес създава 111SKIN в Лондон след дълги години практика, която включва създаване на козметични формули, за да се грижи за кожните проблеми на своите пациенти. Началото е дадено с един крем за по-бързо заздравяване на кожни травми след операции и прераства в това, което е днес – водеща козметична марка, популярна по целия свят

Какво представлява терапията Black Diamond на 111SKIN?

Ако сте срещали името Black Diamond сред продуктите на 111SKIN, то вероятно е било свързано с така популярните джек маски и по-специално – със Celestial Black Diamond на 111SKIN. Тя е част от уникалната 90-минутна терапия Black Diamond, която предлагаме само и единствено ние в Amber Beauty Club. Вижте повече във видеото: 

Black Diamond е терапия за лице. Тя има четири основни ефекта за кожата: 

  • Стягащ;
  • Лифтиращ;
  • Уплътняващ; 
  • Антиейдж ефект.

В рамките на час и половина по време на терапията ще се насладите на луксозно преживяване, което ще ви остави с младежка, контурирана и стегната визия. Black Diamond терапията, която прилагаме включва следното съчетание: 

  • няколко стъпки ускорен пилинг; 
  • вливане на богати антиоксиданти и диамантени формули; 
  • масажни техники със стикове с метална глава за моментално заличаване на бръчките и лифтиране на кожата. 

Тази антиейдж терапия ще остави лицето ви озарено, с изпъната и стегната кожа. 

Какво трябва да знаем за Intensive колекцията на 111SKIN? 

Black Diamond използва продукти от Intensive колекцията на 111SKIN. Тя е една от шестте продуктови серии на марката. Считана е за най-мощната колекция. Това е, защото нейните продукти са разработени с концентрирани формули с висока ефективност при превенцията на признаците на стареене и обновяване на тена. 

За да постигне тази цел са използвани фини диамантени частици, които създават микроканали в кожата и така активните съставки на 111SKIN достигат и до по-дълбоките слоеве и постигат максимален ефект. 

Терапията Black Diamond определено е едно от най-луксозните и даващи резултати антиейдж козметични терапии, които можете да опитате. Комбинацията от Amber Beauty Club терапевти и 111SKIN продукти ви  гарантира перфектно преживяване,  по време на процедура и страхотни резултатие след нея.