Най-слънчева, лятна и цветна посока ‘Capri’ оживя вчера в столичния AMBER club, където бе представена авторската колекция на модната дизайнерка Зорница Баева.


Балансът между комфорт и мода, който е водещ в работата й с вдъхновенията, материите и референциите, измежду които е и любимият декор на писатели, сценаристи и режисьори – италианската Ривиера, даде фреш старт на събитието в центъра на София. Сред изтънчените аромати на свежи лимони, цветни коктейли и феерията от кадифе, преобладаваща материя в колекцията й, гостите на AMBER club се насладиха на неустоима доза долче вита.

Приказната локация, оживяла във филмите „Стромболи“ на Роберто Роселини, „Пощальонът“ на Масимо Троизи и „Талантливият мистър Рипли“ на Антъни Мингела, е сред основните вдъхновения на Зорница Баева, която в някои от моделите от пролетно-лятната си колекция за тази година използва заемки и от любимите си художници – Франсиско Гоя и Джаксън Полък.

Илиана Алипиева и Ваня Пенева бяха сред гостите, които се потопиха в атмосферата на Капри, оживяла, макар и само за няколко часа, в центъра на София. Средиземноморското събитие в AMBER club дава началото на красива традиция, с която започват поредица от празници на красотата, естетиката и споделената страст и удоволствие към живота. В това първо издание, посоката бе Капри, а паролата – Долче Вита.

 

Дата – 3 юни 2019

Тип на събитието – Коктейл

Брой гости – 40-50

Специални гости на събитието – Модната дизайнерка Зорница Баева