Щастливи сме да споделим изключителните постижения на доцент д-р Весела Райкова, която наскоро плени публиката като специален гост-лектор на две престижни събития в областта на естетичната медицина.

Доц. д-р Райкова, ценен член на екипа на Amber Beauty Club, демонстрира своя опит и сподели своите ценни знания и умения като официален тренер на MaiLi за България, затвърждавайки позицията си на водеща фигура в бранша.

На 4 юни 2023 г. д-р Райкова имаше честта да бъде официален лектор на грандиозното честване на 10-ата годишнина на БулМед. Това забележително събитие събра медицински специалисти от различни дисциплини, за да отпразнуват десетилетие успехи. 

Презентацията на д-р Райкова бе един от акцентите на събитието, като тя експертно се впусна в новостите в естетичната медицина. Нещо повече, тя демонстрира изключителните си умения и опит в използването на хиалуроновите филъри MaiLi.

MaiLi е иновативен филър с първата в света технология за хиалуронова киселина OxiFree, която предлага превъзходна комбинация от изпъкване и гъвкавост. С навлизането си на българския пазар, MaiLi довериха успеха си именно на доц. д-р Райкова, която в края на 2022г. стана техен сертифициран официален тренер за България. 

Поддържайки темпо през юни, д-р Райкова беше поканена да бъде лектор на престижната международна конференция по естетична медицина и пластична хирургия iCAMP, която се проведе на 16 и 17 юни 2023 г. iCAMP служи като мултидисциплинарна платформа, събирайки известни лекари и професионалисти от индустрията за дискусии на най-новите постижения и въведения в областта на дерматологията. 

Непоколебимата отдаденост на доцент д-р Весела Райкова да остане в челните редици на технологичния напредък и ангажиментът й да предоставя изключителни грижи за пациентите си, ни вдъхнови и зареди с положителни емоции през юни. 

Ние от Amber Beauty Club се гордеем с приноса на доц. д-р Весела Райкова. Нейните изключителни умения, непоколебима страст и отдаденост към работата продължават да надграждат удовлетвореността на нашите пациенти. За нас е чест да имаме такъв изключителен професионалист в екипа и очакваме с нетърпение следващите й начинания.