Знанието е сила! Дълбоко вярваме, че нестихващото желание на екипа ни да се учи, развива и обновява знанията си, е истински ценно. Особено, имайки предвид, че светът на естетичната дерматология се развива с изключително бързи темпове. Ежедневно на пазара се внедряват нови, по-добри и по-ефективни методи и продукти, целящи да подобрят начина, по който се чувстваме и изглеждаме.

Винаги жадна за нови знания, в последните седмици на 2022г., доц. д-р Весела Райкова – дерматолог в Amber Beauty Club, стана сертифициран трейнър на хиалуроновите филъри MaiLi.

А съвсем наскоро тя проведе и първото си обучение! По време на него, присъстваха други утвърдени дерматолози от страната, пред които доц. Райкова представи в дълбочина и демонстрира ефективността на иновативните филъри MaiLi.

„Първото ми обучение като сертифициран трейнър премина спокойно и удоволетворяващо. Разбира се, с времето ще се развивам като трейнър. Вярвам, че обратната връзка от колегите ще ми помага и води към усъвършенстване.“ – доц. д-р Весела Райкова сподели след събитието.

Няколко думи за главния герой в нейните обучения, а именно MaiLi.

Благодарение на ефективността на първата в света технология за хиалуронова киселина OxiFree, филърът MaiLi предлага превъзходна комбинация от изпъкване и гъвкавост.

За да осигури прецизност, грижа и внимание към индивидуалните нужди на всеки пациент, MaiLi има разработени четири гами продукти с различно действие:

Precise: Специално създаден за третиране на фини линии с дълготраен ефект
Define: Идеален за запълване на дълбоки бръчки и реструктуриране на устните
Volume: Предназначен за увеличаване на обема на лицето и инжектиране на подкожни мазнини
Extreme: Най-високоефективният от всички продукти на MaiLi, създаден за извайване и оформяне на лицето.

Вече можете да намерите пълната гама хиалуронови филъри MaiLi и в Amber Beauty Club.