Горди сме да споделим, че след по-малко от година откакто доцент д-р Весела Райкова стана национален тренер на иновативните филъри Ellanse и MaiLi за България, тя вече е и международен тренер на реномираните марки! След успешно издържан изпит, доц. д-р Райкова отново доказа своя стремеж към високи постижения и непрестанно усъвършенстване на практическия си опит в областта на дерматологията и естетичната медицина.

Ellanse и MaiLi са сред водещите производители на филъри, ползващи се с доверие от медицински специалисти и предпочитани от клиенти по целия свят. Като международен тренер за тези марки, доц. д-р Райкова ще играе централна роля в обучението и насочването на практикуващите дерматолози в световен мащаб, като гарантира поддържането на най-високите стандарти на практика и безопасност.

Отдадеността на доц. д-р Райкова в областта на дерматологията и непрестанният ѝ стремеж към високи постижения продължават да ѝ носят признание. Едновременно с това, вдигнаха летвата и за Amber Beauty Club, затвърждавайки нашия ангажимент да предоставяме само най-доброто от света на естетиката.

Изказваме специални поздравления на доц. д-р Весела Райкова за това забележително постижение! Oчакваме с нетърпение бъдещите ѝ начинания, с които ще пренесе опита и знанията си от световната сцена, докато продължава да обгрижва пациентите си в Amber Beauty Club.