Високотехнологичната и ексклузивна японска козметика Forlle’d се отличава с уникални формули, разработени на базата на научни открития с Нобелова награда. Иновативните терапии на марката осигуряват впечатляващ резултат веднага след първата процедура. В състава на продуктите са включени специален комплекс от нискомолекулна хиалуронова киселина, платина – най-мощният антиоксидант в борбата с признаците на стареене, както и други ценни съставки, които стимулират клетъчната регенерация, активират синтеза на колаген, подмладяват и предпазват кожата от преждевременно стареене.

Основен компонент във всички продукти на Forlle’d е патентованата нискомолекулна хиалуронова киселина, която се отличава с интензивни хидратиращи и биостимулиращи свойства. Благодарение използването на революционна технология, учените от Forlle’d намаляват до ултрамалък размер (само 5 nm) молекулата на хиалуроновата киселина, достатъчен за трансепидермалното й проникване до нивото на дермата. Неинвазивното проникване на хиалуронова киселина в дълбоките дермални слоеве води до хидратация и възстановяване на кожата отвътре навън, активиране синтеза на колаген и еластин, възвръщане на еластичността й, изглаждане на бръчиците и видимо подмладяване.

„Научната лаборатория на Forlle’d е винаги в крак с новите методи за подмладяване и възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво.”, казва Нахоми Йошида, генерален директор на Forlle’d. Продуктите на Forlle’d съдържат комплекс от уникални нискомолекулни активни съставки, който е биодостъпен и ефективно действа в епидермиса и дермата, като забавя стареенето по 5 важни направления: стимулиране на клетъчната регенерация и подобряване качеството на кожата, интензивна хидратация и физиологична биостимулация, детоксикация и защита от свободни радикали, възстановяване на хидролипидния слой, както и регулиране на водния баланс.

Forlle’d е доказан лидер при терапиите и продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на фото- и биологичното стареене. Продуктите на Forlle’d са без аналог на козметичния пазар и позволяват комбиниране в зависимост от индивидуалните потребности на кожата на всеки клиент.

УНИКАЛНИ ТЕРАПИИ ЗА НЕНАДМИНАТИ РЕЗУЛТАТИ:

Неинвазивен биофилър

Ексклузивна терапия, подходяща за всеки тип кожа с признаци на фото- и биологично стареене – повишена сухота, фини линии и бръчки, загуба на еластичност и отпускане. Ефикасно коригира статичните и динамичните бръчки, ремоделира контура на лицето и може да се използва като процедура за моментален освежаващ и подмладяващ ефект преди парти или специално събитие, а също за подготовка и/или рехабилитация след инвазивни процедури и химичен пилинг. Терапията не може да замени инжекционното въвеждане на филъри, но удължава ефекта от тях. След процедурата кожата е ревитализирана, по-стегната, гладка и със сияен блясък.

Времетраене: 60–85 минути.

3D лифтинг

Уникалната 3D лифтинг терапия за лице е предназначена за кожа с признаци на гравитационна птоза. Осигурява интензивна хидратация, стягане на кожата, моментален лифтинг ефект и ремоделиране на лицевия контур. Подходяща е преди важни събития заради незабавните резултати – гладка, свежа и по-млада кожа, със сияен тен и заличени бръчици, както и изразен лифтинг ефект. В терапията се използва уникална маска, която насища кожата с ниско- и високомолекулна хиалуронова киселина, интензивно я хидратира и освежава. Маската съдържа и биомиметични пептиди, които стимулират производството на нов колаген и еластин, коригират по-дълбоките бръчки и ефикасно заличават фините линии.

Времетраене: 50–60 минути.

Интензивна хидратация

Терапия, осигуряваща моментална и интензивна хидратация за всеки тип кожа. Възстановява баланса на влагата и най-важните минерали в кожата, незабавно премахва усещането за стегнатост и сухота, повишава клетъчния имунитет, редуцира бръчиците и възвръща естествения свеж и сияен тен. Процедурата нормализира хидролипидния слой на кожата, стимулира микроциркулацията, детоксикира, защитава от увреждащото действие на свободните радикали, намалява свръхчувствителността и предпазва от появата на купероза.
Времетраене: 60–70 минути.

Първо докосване

Всеки тип кожа се нуждае от правилно почистване, детоксикация и защита. В тази процедура се използва уникалната двуетапна система за почистване Forlle’d, която дава възможност нежно и в дълбочина да се премахнат замърсяванията и същевременно да се възстанови структурата на хидролипидния слой. Резултатът от терапията е видим веднага: кожата става свежа, сияйна и „дишаща”. Действието се засилва от използваната в процедурата специална маска, която отстранява излишния себум и успокоява кожните раздразнения. Терапията прави кожата не само чиста, но и перфектно хидратирана и защитена.

Времетраене: 50–70 минути.