Неповторим коафьор за перфектна визия


Георги Петков е един от най-успешните коафьори в България, с над 20-годишна впечатляваща кариера, лоялни последователи, удивително портфолио и четири издадени книги, посветени на модните тенденции в прическите. Днес неговият едноименен салон, разположен на централно, но тихо и уединено място в София, е символ на стил, лукс и коафьорство от най-висок клас.

Selected Works

Научете повече за Георги Петков


Популярността на креативната работа на Георги идва преди всичко от най-съкровеното му желание да накара жените да се чувстват специални и да разкрият своята привлекателност, запазвайки вътрешната си елегантност и стил. Не е случайност фактът, че той е най-търсеният коафьор в България, който се грижи за визията на най-влиятелните и известни личности у нас.

Негова запазена марка са прическите за официални случаи. Талантливият български коафьор е предпочитан и от повечето световни звезди, които идват в България. Сред тях са Селена Гомес и Итън Хоук. Търсен за корици на модни и лайфстайл списания, модни фотосесии, музикални и телевизионни клипове и реклами, Георги Петков успява умело да съчетава професионалните си ангажименти с обученията и воденето на семинари в академията на Schwarzkopf в Австрия.