Ние вярваме, че всеки човек трябва да се чувства добре в кожата си и се стремим да се грижим и да ви помагаме за това да имате перфектен външен вид! Част от този процес е грижата за косата. Освен естетични и лечебни процедури, в Amber Beauty Club предлагаме и множество висококачествени фризьорски услуги за нашите клиенти.

Красивата и перфектна прическа е като черешката на тортата като говорим за неустоим външен вид и ние сме тук, за да ви помогнем да я постигнете. Нашият подход съчетава професионална услуга от опитен експерт, внимание и грижа за клиента и използване на продукти от първо качество. През годините сме доказали, че можем да се грижим успешно за всеки аспект от вашия външен вид, за да сте неустоими от главата до петите. Искаме и вярваме, че трябва да се чувствате специални! Именно заради това работим с една от най-добрите световни марки козметика: Balmain. Качествените фризьорски услуги са обвързани с използването на качествени продукти.

Ето фризьорските услуги, за които може да разчитате на нас:

Подстригване и сешоар 70 лв.
Стайлинг 40 лв. - 60 лв.
Боя Balmain 1бр. 80 лв.
Балеажи, кичури от 180 лв.
Официална прическа от 80 лв. до 150 лв.
Поставяне на екстеншъни 800 лв.
Мъжко подстригване 35 лв.
Детско подстригване 25 лв.
Терапия за коса 40 лв. - 300 лв.

Гордеем се, че даваме най-доброто на клиентите, които ни се доверяват. Можете да разчитате на нас за всичко – от официална прическа до специфична терапия за коса. Ще ви посрещнем с усмивка и много внимание.

Запазете час

Погрижете се за вашата коса, очакваме ви.