В Amber Beauty Club винаги се стараем да ви дадем най-доброто от света на козметиката, естетиката и дерматологията. Наш основен принцип е да следваме най-новите тенденции при инвазивните и неинвазивните процедури. Затова специалистите ни посещават конференции в различни точки на света и черпят опит от най-добрите в сферата.

Друг наш основен принцип е да разширяваме портфолиото ни от услуги, за да ви предоставим цялостна грижа и комплексно преживяване.

Наскоро, към нашия арсенал от висококачествена козметика се присъедини HydroPeptide. Това е козметична марка, която се фокусира конкретно върху използването на пептиди и революционни принципи за създаване на формули на базата на науката епигенетика.

В тази статия ще разгледаме подробно какво представляват епигенетиката, пептидите и защо разнообразието от HydroPeptide терапии, предлагани в Amber Beauty Club, се превърнаха в революционна грижа за кожата, която я заздравява на клетъчно ниво.

Какво е епигенетика?

Епигенетиката е една от най-новите научни области, която изучава гените, които контролират кожните клетки. Гените от своя страна са преките отговорници за начина, по който изглеждаме и колко бързо остаряваме. Епигенетиката е пряко свързана с разработването на продукти, базирани на уникални формули, които включват молекули, “комуникиращи” с гените. Те активират “добрите” и неутрализират “лошите” с цел подобряване на кожата на клетъчно ниво.

Какво е пептид?

Пептидите са най-мощните инструменти на епигенетиката. Те са малки протеинови молекули или т.нар. вериги от аминокиселини, които осигуряват комуникацията между клетките в кожата. Съществуват различни видове пептиди с различни функции. Някои от тях спомагат за насърчаване производството на колаген, който запълва, уплътнява и заздравява кожата. Невропептидите пък спомагат за отпускане на повтарящите се мускулни контракции на лицето и по този начин за намаляване на бръчките.

След като изяснихме основните понятия, върху които се базира най-новата козметика в Amber Beauty Club, е време да ви представим и нея в детайли.

HydroPeptide – гени-ална грижа за кожата

HydroPeptide е американска марка, създадена от екип от дерматолози, химици, диетолози, естетици и уелнес експерти. HydroPeptide продуктите са ключът към анти-стареенето. Те съчетават в себе си иновация, научни изследвания и гени-ален подход, който наистина може да върне часовника назад. Освен това в състава на козметиката се съдържат 21 различни вида пептиди, в зависимост от проблемите, които третират.

Патентованата формула от антиоксиданти на HydroPeptide спомага при борбата срещу вредните ефекти на свободните радикали и доказано възстановява щетите, нанесени върху кожата от тях.

Съществуват различни източници на свободни радикали, които атакуват кожата ни всеки ден. Сред тях са: излагане на вредни слънчеви лъчи, озон, замърсители във въздуха, индустриални химикали, тютюнопушене, и др.; Свободните радикали ускоряват клетъчното увреждане и така причиняват преждевременно стареене.

Мощните антиоксиданти, съдържащи се в терапиите на HydroPeptide, имат способността да се сдвояват с нестабилни електрони и да намалят клетъчната смърт, противопоставяйки се на тези свободни радикали.

Терапиите на HydroPeptide в Amber Beauty Club

Както споменахме в началото, наскоро в нашия арсенал от процедури за перфектно изглеждаща кожа, се присъединиха и уникланите терапии на HydroPeptide. Уникални заради свойствата им и науката за епигенетиката, върху която се базират. Те са предназначени за различни типове кожа, така че да покрият индивидуалните нужди или кожни проблеми на всеки човек. Ето и кои са те:

  • HydroPeptide The Lifting Power Facial – терапия за детоксикация и намаляване на признаците на стареене.
  • HydroPeptide Anti-Wrinkle Facial – терапия за подмладяване с регенериращи и уплътняващи пептиди, активиращи синтеза на растежни фактори и протеини.
  • HydroPeptide Calming Recovery Facial – нежен пилинг за намаляване на зачервяванията, хидратация и възстановяване, подходяща за чувствителна кожа.
  • HydroPeptide Brightening Facial – озаряваща терапия за изравняване и изсветляване на пигментни петна от различен произход (включително и възрастови).
  • HydroPeptide Acne – терапия за изглаждане текстурата на кожата, изравняване на тена и регулиране отделянето на себум при акне.
  • HydroPeptide Firming Vibrant-C – пилинг терапия за подмладяване и възвръщане на плътността на кожата.
  • HydroPeptide Advanced Antioxidant Facial – терапия за премахване на замърсявания на кожата в дълбочина и антиоксидантна защита.
  • HydroPeptide Intense Refresh Facial – пилинг терапия с пет ексфолианта в един пилинг, за стимулация на клетъчното обновяване на кожата.
  • HydroPeptide Cryo-Luxe Facial – терапия за стимулиране на микроциркулацията и подобряване на цялостното състояние на кожата.
  • HydroPeptide Deluxe Facial – терапия за изчистване на кожата от замърсявания в дълбочина, възстановяване, подхранване и защита, за да могат кожните клетки да функционират оптимално.

Пептидите във всяка една терапия започват да действат незабавно в кожата, но резултатите от процедурите стават видими, когато колагенът успее да удебели по-дълбоките слоеве на епидермиса. Веднага след терапията се наблюдават промени в текстурата и тена. Въпреки това, според специалистите са необходими около три месеца редовни посещения при козметик за възвръщане на младостта, блясъка и здравата кожа.

За кого са подходящи терапиите на HydroPeptide?

HydroPeptide е предназначен за хора с всякакъв тип кожа и индивидуални потребности. Терапиите  осигуряват превенция срещу появата на фини линии и бръчки. Добавянето на HydroPeptide Anti-Wrinkle Facial към вашата грижа за кожата значително ще подобри състоянието ѝ и ще я ревитализира, така че тя е идеална за всяка възраст!

Специалната HydroPeptide Acne Clarifying Facial терапия от друга страна ще спомогне за намаляване на появата акне и ще подобри цялостното състояние на кожата, включително и премахване на белези от пъпки.

Безопасни ли са продуктите на HydroPeptide?

Всички продукти на HydroPeptide са дерматологично тествани, което гарантира, че те са напълно безопасни за употреба. Нямат странични ефекти и не предизвикват дразнене и зачервяване. Все пак, ако случайно се появят нежелани реакции след терапията, трябва незабавно да се консултирате със специалист.

Терапиите на HydroPeptide могат да се прилагат и след по-инвазивни процедури, включително лазерни и инжекционни такива.  По този начин те удължават ефекта им и кожата се чувства още по-стегната и по-здрава от преди.

Подарете си гени-ална красота и истинско подмладяване с професионалните терапии HydroPeptide

В Amber Beauty Club предлагаме широка гама от терапии, използващи медицински клас козметика. HydroPeptide действат на клетъчно ниво, за да елиминират признаците на стареене, да неутрализират вредното влияние на околната среда и да изгладят всички несъвършенства. Запечатайте младостта и си подарете една наистина пълноценна грижа за кожата в Amber Beauty Club.

Свържете се с нашите специалисти които ще ви консултират според индивидуалните нужди на вашата кожа.