Amber Beauty Club е партньор на REVIV Sofia, част от мрежата клиники на глобалния лидер в областта на интравенозните инфузии REVIV. Компанията разполага с над 90 клиники в 40 държави по света, с над 1 000 000 изпълнени терапии. Всички процедури са специално разработени и лабораторно тествани от научен медицински екип във водещата клиника на REVIV в Лондон.

През последните години инфузионните терапии завладяха света на красотата и здравето. Богатите на витамини и минерали коктейли са част от комплексната грижа за здрава и красива кожа сред редица знаменитости като Риана, Ким Кардашиян, Адел, Крис Тейгън и други. Те са най-бързият метод за зареждане на организма с необходимите за оптималното му функциониране витамини, минерали, електролити, антиоксиданти и ценни хранителни вещества.

Инфузионните коктейли гарантират върховна физическа и психическа форма и отлично здраве. Тъй като се доставят директно до клетките чрез кръвта, всички вещества са 100% усвояеми спрямо оралната и локална терапия. Според клинични проучвания само 50% от витамините се абсорбират от организма, когато се приемат през устата.

Ползите от интравенозните процедури са моментални с благоприятен ефект за кожата и за цялото тяло. Абсорбират се високи нива от есенциални витамини и хранителни вещества, което прави терапията ефективен метод за подобряване на имунитета и цялостното здраве.

Инфузионни терапии на REVIV

REVIV предлага 6 специално разработени процедури в зависимост от конкретните нужди и състояние на пациента: Hydromax, Ultraviv, Megaboost, Miniboost, Vitaglow и Royal Flush. В рамките на 45-90 минути богатите формули осигуряват пълно презареждане на организма, добро настроение, спокоен сън и отлична енергия. Препоръчват се за възстановяване на хидратацията след продължително физическо натоварване, при дефицит на витамини и минерали, за подсилване на организма при настинки и грипни заболявания, ефикасен помощник срещу махмурлук и за преодоляване на последиците от смяната на часовите зони.

Ползи за красотата

Инфузионните терапии забавят процесите на стареене, неутрализират вредното въздействие на UV и синята светлината. Освежават и хидратират кожата, добавят блясък и младежко излъчване.

Енергизиращи шотове на REVIV

100% усвояеми 4 интрамускулни инжекционни шота,  богати на витамини и антиоксиданти. Прилагат се самостоятелно или като допълнение към терапия с интравенозна инфузия. Поставянето им отнема секунди, а ефектът е бързо възстановяване и ударен прилив на енергия. Можете да избирате между 4 енергизиращи шота независимо дали искате да засилите съпротивителните сили на имунната система, да подпомогнете обменните процеси в борбата с килограмите, да ускорите детоксикацията или да забавите на процесите на стареене.

4 ударни дози витамини и антиоксиданти: Витамин B12 за жизненост и енергия, Slimboost за балансиран и бърз метаболизъм, Vitaboost за цялостно благосъстояние на организма и CoQ10+ за подпомагане при активен спорт.

Инфузионните терапии на REVIV в Amber Beauty Club се прилагат самостоятелно или в комбинация паралелно с козметични или апаратни процедури.

ВРЕМЕТРАЕНЕ

От 45 до 90 мин за инфузионните коктейли
1 мин за енергизиращите шотове

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

18+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Интравенозно в зоната на сгъвката на ръката или интрамускулно в зоната на глутеуса или бедрата

Методи

  • Интравенозна или инжекционна терапия

Често задавани въпроси

Преди процедурата всеки пациент може проведе безплатна консултация с д-р Бисер Пукалски от REVIV Sofia за определяне най-подходящия инфузионен коктейл и курс с брой процедури.

Преди самата сесия се измерват артериалното налягане и сатурацията на пациента. Пациентът попълва анкетна карта с въпроси, зададени от медицинския специалист, който извършва процедурата. Коктейлът се влива по венозен път в организма. След като терапията приключи, специалистът поставя превръзка на мястото на вливане. Препоръчително е да се ограничи интензивна двигателна активност непосредствено след интравенозна инфузия.

За оптимален ефект са препоръчителни от 3 до 6 инфузинни терапии всяка седмица в зависимост от нуждите и състоянието на пациента. Интрамускулните енергизиращи шотове се прилагат в интервал от седмица и според назначения курс могат да бъдат между 10 и 15.

Ефектът е незабавен и се усеща няколко часа след процедурата.

Без период на възстановяване. Възможно е зачервяване в зоната поставяне на абоката при интравенозната терапия или на мястото на инжектиране на интрамускулната енергизираща инжекция.

Добрата хидратация преди инфузионната терапия ще улесни достъпа до вените на пациента. А приемът на лека храна ще благоприятства поддържането на баланса на кръвната захар.

При онкологични заболявания