Най-сетне дойде онова вълшебно време от годината, в което въздухът се изпълва с трепетно вълнение за нови начинания. Магията на коледните и новогодишните празници ни кара да гледаме към бъдещето с очакване, но и да отправим поглед към изминалите месеци и да си направим равносметка какво се случи през тях. Поглеждайки назад видяхме колко щастие, блясък, изящество и вълнуващи мигове сме създали заедно с вас – нашите обичани клиенти – в Amber Beauty Club.

Не веднъж сме казвали, че Amber не е просто естетичен център. За нас Amber е клуб за приятели, в който всички се чувстват част от общество, обединено от обща страст – красотата! Топло капучино, смях и приятни сбирки. Няколко часа, в които променяш облика, самочувствието си и ритъма си на живот. Това е накратко Amber Beauty Club.

Всичко, което ни се случи през 2022г. нямаше да бъде реалност без вас – без вашата подкрепа и лоялност. Признателни сме ви и ви благодарим!

2022г. отмина като миг. Или по-точно като 15 000 извършени процедури. През това време 1100 мъже и жени прекрачиха прага ни за първи път и се оставиха в ръцете на нашите специалисти. 

Годината започна пламенно – с планове за развитие, нови терапии, иновативни продукти, резервиране на билети за едни от най-големите естетични форуми в света. А измежду тях се случиха и още няколко не съвсем очаквани, но прекрасни събития за екипа ни, за които ще прочетете в следващите редове.

Януари – Март

Следвайки мисията ни да предлагаме най-доброто от света на естетичната медицина, в Amber Beauty Club започнахме да работим с три нови марки естетични продукти. 

  • Radiesse е биостимулиращ филър за корекция на бръчките и изгубения обем. 
  • HyaCorp, от друга страна, е дермален филър за тяло на основата на хиалуроновата киселина за оформяне на контурите и създаване на обем в седалището, прасците, обратната страна на дланите и др. 
  • Jalupro SuperHydro е биоревитализираща терапия за лице с патентована формула, стимулираща регенерацията на кожните клетки и повишаваща синтезирането на естествения колаген.

Резултатите от процедурите са зашеметяващи, а повече за тях можете да видите в профилите на д-р Шокър и доц. Райкова в Instagram. 

Освен обаче в професионален план, имахме поводи за гордост и щастие, и в личен. Радослава Иванова, част от екипа на Amber Beauty Club, покори Медицински университет – София и стана Магистър по медицинска козметика. А през месец март, на бял свят се появи и най-малкият член на екипа – момченцето на Васи – една от нашите маникюристки.

Април – Юни

И ако смятате, че първото тримесечие е било динамично, то през пролетта бяхме номинирани и спечелихме цели 3 награди от първото издание на Aesthetic & Medical Beauty Awards в това число за “Най-добър център за красота”; “Най-добра иновативна антиейдж терапия/терапия срещу фотостареене” и “Най-добра процедура за акне”. 


Жадни за знания, опит и следване на най-новите тенденции в света на красотата, които можем да пренесем в Amber Beauty Club, в началото на април Камелия Веселинова – нашият управител – посети един от най-големите конгреси по естетична медицина заедно с повече от 8000 други делегати – двадесетото издание на AMWC в Монако. Традиционно, по време на конференцията, топ специалисти от целия свят представят най-иновативните продукти, процедури и технологии в сферата чрез лекции и практически сесии.

Нашата мисия е да задаваме стандарт в България в областта на дерматологията и естетичната грижа, да не спираме да се развиваме като професионалисти и непрестанно да разширяваме портфолиото си от процедури и терапии, за да ви предоставим възможно най-комплексната грижа за лице и тяло. В тази връзка, няма как да не отбележим и официалното представяне и преминатите обучения на доц. д-р Весела Райкова и д-р Самер Шокър с топ продукта в естетичната медицина за 2022г. – HArmonyCA – комбинация от хиалуронов филър и колагенов биостимулатор.

И за да завършим подобаващо това тримесечие, в екипа на Amber Beauty Club имахме повод и за лична радост – роди се още едно бебе. Нашата фризьорка Цвети стана майка на прекрасно момченце. 

Юли – Септември

Слънце, плаж, море – неусетно дойде и втората половина от годината. Началото на лятото поставихме с една нова процедура срещу мазнини и целулит – а именно мадеротерапия – техника за масаж със специални дървени инструменти. След това се погрижихме и за хидратацията и подхранването на тялото в този така сух сезон с козметиката на Morrocon Oil Body. Разбира се, не забравихме и за косата. В Amber Beauty Club, освен марки като Kevin Murphy, Balmain и Alterna, вече можете да откриете и Surface –  козметика, базирана на балансирани формули, които правят косата копринено мека. 

“В истинския живот няма филтри.” 

В сезона на отпуските, намерихме време и за професионално развитие. През септември тази година,  д-р Самер Шокър и доц. д-р Весела Райкова бяха част от специално поканените лекари от над 70 държави на MD Codes Live Tour 2022: Immersion в Монако, където участваха в специалния мастър клас на Маурицио де Майо – един от най-добрите специалисти в естетичната медицина. 

Веднага след това нестихващата енергия на д-р Самер Шокър го отведе в Солун – на 41-вата международна годишна среща на дерматологичното общество, където  успя да обмени опит и знания със свои колеги-дерматолози, и да приложи на практика наученото в Amber Beauty Club.

Доц. Райкова пък се отправи на приключение към Загреб, Хърватска, по специална покана на Ellanse: 

“Голяма чест и признание е за мен да бъда сред поканениете лекари на обучението “Train the Trainers”. То имаше за цел да проследи отблизо опита и уменията ми за работа с този биостимулатор.”, сподели доц. Райкова. 

Вследствие на тази покана, доц. д-р Весела Райкова стана национален тренер на марката Ellanse за България като сега обучава други нейни колеги-дерматолози за работа с продукта в реална среда.     

Октомври – Декември

SoMe, HydroPeptide, DermaMelan и лазерно подмладяване и премахване на образувания с CO2, бележат кулминацията на годината сред продуктите и терапиите, които внедрихме успешно в Amber Beauty Club, за да ви предоставим комплексна грижа за кожата. За тях тепърва ще ви разказваме още много, затова следете профила ни в Instagram.   

В края на годината, получихме и още една ценна за нас награда за дългогодишната ни работа с Medik8. Бяхме признати за “Най-добър партньор на Medik8 за 2022г.”


Равносметката

15 000 процедури, над 1000 нови клиенти, които ни се довериха в грижата за себе си, 4 козметични марки, 9 изцяло нови процедури, 4 изключително важни награди, множество обучения и постижения и най-ценното – 2 бебета. Така ще обобщим невероятната 2022г., която се случи за нас в Amber Beauty Club. Всичко това дължим на вас – нашите прекрасни клиенти. Благодарим ви, че ни давате обратната си връзка, че ни зареждате с енергията си, че ни подкрепяте и ни се доверявате ежедневно. Благодарение на вас Amber не е просто козметичен център, а специално място, където можете да се отпуснете в една вълшебна атмосфера. 

През новата година ни очакват още повече вълнуващи моменти, за които нямаме търпение да ви споделим и на които да се насладим заедно с вас. Напред към 2023г.!