Маските за лице, пачовете за очи и джек маските са една от най-големите тенденции за 2021-ва в грижата за кожата и през последните месеци се превърнаха в безпорен хит в социалните мрежи.

Вероятно, защото често инфлуенсъри и други известни лица позират в Instagram с маски за лице, шия и деколте в различни цветове, но маските с черен диамант определено са най-големият хит.

Джек (jeck) идва от английското комбинирано наименование (jeck=jaw+neck) за двете зони – линията на челюстта и шията. Също така се изпозлва и като термин, който описва синдрома на „технологичната шия“ (teckneck). И в двата случая става дума за ранната поява на хоризонтални линии в зоната на врата като резултат от синята светлина от дигиталните устройствa и от неправилната позиция на главата пред компютъра или телефона.

Още по време на първата вълна на пандемията дерматолозите и пластичните хирурзи отчетоха силно търсене на корекциите в зоната на шията и линията на челюстта поради отпускане и бръчки. През 2021 г. фокусът върху тези две зони прерасна в разработването на нови продукти за домашна грижа, които са алтернатива на процедурите в клинични условия.

Такъв продукт е джек маската със силно хидратиращ, лифтиращ и стягащ ефект Celestial Black Diamond на 111SKin. Трисекционна маска може да се прилага върху лице, шия и деколте. Освен че стяга, уплътнява и лифтира двойната брадичка, може да се комбинира с цифровите терапевтични LED маски, които стимулират естествения процес на подмладяване на кожата.

Маската тонизира, придава обем и ремоделира кожата в различните зони. Освен с прахови частици от черен диамант, е формулирана с гликопептиди за намаляване появата на линии и бръчки. Има колаген-стимулиращи свойства, които подобряват хидратацията и плътността. А сегментът на шията и деколтето е наситен с биомиметичен пептид за стягане и извайване на зоната.

Едно от звездните имена, които използват маската за лице с черни диаманти на 111SKIN, e Ким Кардашиян

Сестра й Клои също се похвали наскоро в Instagram с металната бутилка на озаряващия бустер Radiance Rose Gold Booster на 111SKIN с 24-каратово истинско злато и роза дамасцена.

Цялото семейство Бекъм са фенове на маските за лице и очи с черен диамант

Виктория Бекъм има своя инстарам профил публикувани повече от 10 поста, на които позира с характернaта черна маска за лице и с черните пачове за очи от Celestial Black Diamond серията на 111SKIN. Нейната бъдеща снаха също е голям фен на пачовете за очи, които показа наскоро във видео на Vogue Beauty Secrets. Дейвид и Бруклин Бекъм също използват маските на любимите си жени.

Маските на 111SKIN са мини естетична процедура у дома и поддържаща терапия на процедурите в клинични условия.

Трисекционната маска Black Diamond e неразделна част от 90-минутната козметичната терапия Black Diamond на 111SKIN, която се предалага и в Amber Beauty Club.

Резултатът от това невероятно луксозно преживяване със силен антиейдж ефект e постигане на младежка, контурирана и стегната визия. Започва с ускорен пилинг и продължава с нанасяне на продукти, богати на антиоксиданти, пептиди и черни диаманти, в няколко стъпки. Използва масажни техники с метални стикове за незабавно скулптуриране и лифтиране. Озарява кожата и я стяга. Трисекционната маска може да се прилага вкъщи за поддържане и удължаване на резултатите от терапията.

Запишете час за козметичната терапия Black Diamond на 111SKIN 

Запазете час