Подмладяващата терапия лазерен карбонов пилинг с Alma-Q е идеалният избор за постигане на незабавен блясък върху кожата. Става популярна първо в Азия и бързо печели почитатели в Холивуд заради мигновения стягащ и озаряващ ефект. Може да се направи буквално преди червения килим и непосредствено преди важно събитие. Сесията е бърза и комфортна, а резултатите са повече от впечатляващи. Препоръчителна е за всички сезони, но слънцезащитата е задължителна.

Процедурата е неинвазивна и без време за възстановяване, безболезнена и безопасна за всеки тип кожа. Прилага се за освежаване на тена и подсилване на естествените регенеративни процеси.  Зарежда кожата на лицето с енергия. Няма зачервяване и лющене.

Върху лицето се нанася карбонова паста. Мощният лазерен лъч на Alma-Q разбива карбоновия гел на фини частици, които изчистват порите в дълбочина и ги редуцират, свиват мастните жлези и премахна мъртвите клетки от най-горния слой на кожата. Лицето е ексфолирано, почистено и стягнато. Отстраняват се замърсяванията и омазняванията. Терапията ефективно премахва и видимо намалява разширени пори, регулира себума и намалява омазняването, възвръща равномерния тен на кожата. Лазерната енергия активира клетките, които произвеждат колаген и еластин. Стимулира се появата на нов слой млади и лъчисти клетки. Избистря се тена, кожата се уплътнява, премахват се бръчици и петънца. Има антисептичен ефект върху космено-мастните фоликули. Потиска се бактериалният растеж и се намалява активността на акнето. Регулира се себумът и се намалява омазняването на кожата. Процедурата поддържа кожата здрава, млада и светеща.

За перфектна хидратация и допълнително стягане и повдигане дерматолозите на Amber Beauty Club препоръчват комбинацията лазерен карбонов пилинг и мезотерапия – директно вливане на витамини, микроелементи и нутриенти в кожата.

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

20+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Лице

Методи:

  • Апаратна процедура

Необходим брой процедури

  • 3 с интервал от 1 месец

Период на възстановяване

Няма

Често задавани въпроси:

Какво се случва с кожата по време на процедурата?

По време на процедурата мощните лазерни импулси се абсорбират от карбоновия гел, който се разпада на малки частици. Частиците почистват и ексфолират кожата, а лазерната енергия активира производството на колаген и еластин.

Какво трябва да знаем за периода на възстановяване?

Процедурата е кратка и комфортна за пациента. Неинвазивна резултатите са незабавни още след първата сесия, без необходимост от анестезия и възстановителен период.

Кога настъпва ефектът и каква е неговата продължителност?

Ефектът е видим непосредствено след първата процедура. Кожата е ревитализирана и светеща. Употребата на слънцезащитни продукти с висок SPF е задължителна.

Каква е препоръчителната честота на процедурите?

За оптимален резултат се препоръчват 3 сесии с интервал от 1 месец.

През кое време на годината е най-подходящо да се направи терапията?

Тъй като няма възстановителен период, процедурите могат да се правят целогодишно.

Кога не се прилага процедурата?

  • Прием на ретиноиди, някои антибиотици и хормонални препарати.
  • След дермабразио и химични пилинги.
  • Наранявания и открити рани по кожата в третираната зона.
  • Кожни инфекции.
  • Бременност.
  • Злокачествени образувания