Лазерното подмладяване с ALMA-Q е високотехнологично решение за събуждане естествената красота и потенциал на кожата да изглежда по-гладка, по-млада и по-здрава. Резултатът е чисто, сияйно и омекотено излъчване. Лазерната енергия е конфигурирана в  контролирани снопчета, които проникват дълбоко в дермата, без да се засягат повърхностните слоеве. Въздействието е в средните и по-дълбоките нива на кожата. Това дава възможност за целогодишен цикъл на приложение. Мощната стимулация на нов колаген и еластин подобрява незабавно качеството на кожата.

Процедурата лифтира мощно тъканите, ремоделира кожата, като я уплътнява и стяга. Отстранява несъвършенствата и свива порите с гарантиран дълготраен ефект. Методът е популярен като „лифтинг в обедната почивка“, защото е безболезнен, без време за възстановяване и необходимост от предварително обезболяване.

ALMA-Q разполага с безпрецедентна мощност за постигане на бързи, дълготрайни и натурални резултати, идентични с ефекта от лазерен ресърфейсинг. Високо енергийният фракционен Q-switched лазер позволява на специалистите да комбинират повърхностни и по-дълбоки терапии в зависимост от зоната, типа кожа и индикацията, която третират. Възможността за фракциониране на енергията осигурява допълнителни опции за ефективна терапия при пигментиране и при широк спектър от проблеми, свързани със стареенето на кожата.

Освен като антиейдж, терапията може да се прилага и като превенция срещу стареенето след 25-годишна възраст. Лазерният лифтинг с ALMA-Q обновява зрялата кожа, стимулира естествения й блясък, заличава бръчките и петната. Терапиите са безопасни за всеки тип кожа, включително за чувствителни и деликатни зони.

Цяло лице Q Lift
1 процедура 500 лв.
Цяло лице и шия Q Lift
1 процедура 600 лв.
Шия Q Lift
1 процедура 200 лв.
Ръце Q Lift
1 процедура 150 лв.
Деколте Q Lift
1 процедура 300 лв.
Лазерен карбонов пилинг с Alma-Q
1 процедура 350 лв.
ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

25+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Лице
Шия
Деколте

Методи

  • Апаратна процедура

Необходим брой процедури

  • 3-5

Период на възстановяване

  • Няма

Често задавани въпроси

Как протича процедурата?

ALMA-Q прилага фракционен неаблативен метод, който създава микротравми в дермата, без да засяга околната тъкан, стимулирайки синтеза на нов колаген и подмладявайки напълно таргетираната тъкан.

Какво се случва в кожата по време на процедурата?

По време на процедурата мощните лазерни импулси преминават през епидермиса без да нарушават целостта му и гарантират оптимални резултати само с няколко сесии.

Какво трябва да знаем за периода на възстановяване?

Процедурата е комфортна за пациента, резултатите са незабавни и забележителни още след първата сесия, без необходимост от анестезия и възстановителен период.

Кога настъпва ефектът и каква е неговата продължителност?

Ефектът е видим след първата процедура. Употребата на слънцезащитни продукти с висок SPF е задължителна.

Каква е препоръчителната честота на процедурите?

За оптимален резултат се препоръчват 3-5 сесии с интервал от 1 месец.

През кое време на годината е най-подходящо да се направи терапията?

Тъй като няма възстановителен период, процедурите могат да се правят целогодишно.

Кога не се прилага процедурата?

  • Прием на ретиноиди, някои антибиотици и хормонални препарати.
  • След дермабразио и химични пилинги.
  • Наранявания и открити рани по кожата в третираната зона.
  • Кожни инфекции.
  • Бременност.
  • Злокачествени образувания.