Перфектният външен вид съчетава в себе си изящен маникюр и педикюр, както за дамите, така и за господата. Красивите и поддържани нокти са като черешката на тортата, която носи самочувствие и увереност на всеки човек, който отделя време и се грижи за себе си.

Маникюр за жени и мъже в Amber Beauty Club

Грижите за ръцете и ноктите могат да дадат онзи специален детайл, с който да покажете, че сте неотразими. Много често те са първото впечатление, което правите – при ръкостискане, докосване или дори в рутинни ежедневни моменти като пиенето на чаша кафе или подписването на документи.

“Красивите ръце на жената са нейната визитна картичка, която издава какви грижи полага тя за себе си.“

Ние бихме добавили, че в наши дни това важи и за господата, които държат на своя външен вид. В Amber Beauty Club може да намерите висококачествени услуги за професионален маникюр и педикюр, с които да осигурите безупречна грижа за вашите нокти и ръце. И те винаги са отражение на нашата философия – да предложим най-доброто без компромиси в качеството и още, приятно преживяване.

Гарантираме страхотни резултати, независимо дали искате по-класически маникюр, декорация или друга процедура, с която да се отличавате. В работата си използваме най-добрите гел лакове на канадската марка Luxio. Те са известни сред ценителите на качествения маникюр и педикюр със своята трайност и добра покривност.

Педикюр за жени и мъже в Amber Beauty Club

Грижата за ходилата и ноктите на краката е неизменна част от ритиннитепроцедури на всеки човек и е нещо, на което трябва да обръщате достатъчно внимание. Освен от естетична гледна точка, има и много здравословни ползи от редовната и качествена поддържа ка педикюра, като по-добра циркулация на кръвообращението в долната част на краката.

Педикюрът съчетава в себе си поредица от процедури, които връщат красивия и свеж вид на кожата в областта. Съчетава сваляне на слоя мъртви клетки, нанасяне на специални продукти, от които кожата омеква и почистване и обработване на ноктите на краката до желания и най-вече здравословенвид.

Ето и услугите за маникюр и педикюр, които можете да откриете при нас в Amber Beauty Club:

Маникюр с обикновен лак 40 лв.
Педикюр с обикновен лак 65 лв.
Маникюр с гел лак Luxio 75 лв.
Педикюр с гел лак Luxio 85 лв.
Спа маникюр с гел лак Luxio 95 лв.
Спа педикюр с гел лак Luxio 105 лв.
Френски маникюр с гел лак Luxio 80 лв.
Френски педикюр с гел лак Luxio 90 лв.
Медицински педикюр 105 лв.
Мъжки маникюр 35 лв.
Мъжки педикюр 70 лв.

За нас е гордост, че можем да предложим първокласни услуги за маникюр и педикюр, които да са част от вашите ритуали за красота.

Погрижете се за себе си!

Започнете от красивия маникюр и педикюр!