Стресът и напрегнатото ежедневие се отразяват върху здравословното състояние на всеки човек. Постепенно се появяват хронична умора, отпадналост, главоболие, болки по тялото и други проблеми. Най-доброто средство за релаксация и освобождаване от натрупаното напрежение е мануалният масаж. Прилаганите специфичните масажни техники засилват кръвната и лимфна циркулация, подобряват обмяната на веществата, ускоряват отделянето на токсини, оказват благоприятно действие на редица органи и жизненоважни системи в организма, ефикасно премахват стреса и презареждат с нова жизнена енергия.

Терапевтичните масажи са подходящи за лечение на хронични и остри ставни болки, ефективно отстраняване на мускулни крампи и други проблеми. По време на масажа се стимулират сетивните рецептори в кожата, подкожните тъкани и мускулите, което води до стартиране на оздравителен процес и премахване на хроничното напрежение и болката.

Истинска наслада за всички сетива, релаксиращите масажи ефикасно отстраняват умората и стреса, освобождават ума от проблемите на ежедневието и повишават жизнения тонус на организма. Идеално средство са за постигане на хармония и баланс на духа и тялото.

При антицелулитните масажи се използват специални техники, чрез които се цели „разбиване” на целулита, подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж. В комбинация с апаратни процедури се постигат отлични резултати.

Спортните масажи са специално разработени за активно трениращи хора, най-вече за възстановяване след спортно натоварване – премахване на умората, напрежението и болката в мускулите, както и подобряване гъвкавостта на мускулите и сухожилията, с оглед превенция на травми.

Методи

  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum

Времетраене

Lorem ipsum

Период на възстановяване

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

20+

Подходяща възраст

15 мин

Времетраене

1

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Често задавани въпроси

Дерматологът определя мястото на поставяне на филъра, като се съобразява с анатомичните особености на пациента. Самата процедура продължава около 20-30 минути.

Филърът се разпределя разномерно в областта на скулите, а резултатът се вижда веднага.

Процедурата не изисква възстановителен период. Мястото на инжектиране може да се зачерви или да отече, но дискомфортът отминава бързо (в рамките на няколко часа до няколко дни).

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.