Иновативната мезотерапия INNO-TDS DRAINING PPC на испанската компания INNOAESTHETICS успешно премахва упорити мастни натрупвания в различни зони на лицето и тялото благодарение на мощните си липолитични свойства.

Процедурата ефективно намалява локалното затлъстяване чрез разграждащия ефект върху мазнините. Увеличава пропускливостта на мембраните на мастните клетки, което спомага за по-лесното преминаване на липидния им компонент за постигане на ефект за отслабване.

INNO-TDS DRAINING PPC стопява двойна брадичка, долната част на бузите, коригира локализирани мазнини по бедрата, колената, седалището, отстранява паласки, прекомерни мастни натрупвания в предната коремна стена, разгражда целулит и е чудесна алтернатива за контуриране на лице и тяло. Елиминира мазнините в таргетираните зони деликатно и нежно.

Мезотерапевтичният коктейл е комбинация от липо-активни съставки, които мобилизират мазнините и задействат изхвърлянето им като отпадни продукти чрез метаболитните процеси в организма. Активната съставка фосфатидилхолин (пречистен соев лецитин) е фосфолипид с висока биологична активност. Структурен компонент е на всички клетъчни мембрани в тялото и спомага за отстраняването на излишния холестерол в тях, като подсигурява заместването на увредените окислени липиди с нови. Изхвърля токсичните вещества от мембраните, участва в транспортирането на мазнините, холестерола и мастноразтворимите витамини в кръвта. Тази активна съставка способстват механизма на липидния и въглехидратния метаболизъм.

След всяка терапия с Inno TDS Draining PPC е препоръчително да се провеждат дренажни процедури, да се намалят мазнините в менюто,  да се увеличи приемът на вода и двигателната активност.

ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

18+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Двойна брадичка, Долна част на бузи, Корем, Паласки, Бедра, Колена, Ръце

Методи

Инжекционна терапия

Необходим брой процедури

За максимален ефект са препоръчителни от 4 до 6 сесия през 45 дни.

Период на възстановяване

Резултатът е видим още след първата процедура. Възможно е в зоната на инжектиране да се появи зачервяване, оток или повишена чувствителност, които изчезват напълно до 5 дни след процедурата.

Противопоказания

  • Хронични болести
  • Имуносупресивни състояния (потискащи имунната система)
  • Бременност и кърмене
  • Нарушения на целостта на кожата в третираната зона
  • Индивидуална непоносимост към компонентите на мезотерапията
  • История на тромбофлебит, тенденция към тромбоза
  • Пациентите със заболявания като хипертония, цироза, диабет, бъбречни заболявания и периферни съдови заболявания трябва да се консултират с лекар преди процедурата.