Дата: 08.11.2019

Винаги сме искали Amber Beauty Club да бъде нещо повече от клуб за красота и съм щастлива, че традиционните ни срещи, свързани със споделянето на красиви идеи и проекти продължават. Силата на жените в съвременния свят е вдъхновение и тази вечер празнуваме триумфа на един от най-добрите примери в тази посока – Мишел Обама.

Автобиографията й „Моята история“ надниква извън завесите на миналото, Белия дом, страховете и съмненията. Жената, която промени и пренаписа правилата във Вашингтон, ни провокира да поканим приятелите и почитателите на Amber Beauty Club на представянето на книгата и споделянето на тайните на успеха й!“, коментира създателката на Amber Beauty club – Грета Желева снощи.

В компанията на телевизионната журналистка Мия Сантова, която прочете своите любими откъси от книгата, гостите на изисканото парти се насладиха на прекрасната атмосфера и изтънченото просеко в артистично общество, което споделя общото си разбиране за красота като пресечена точка между външното й проявление и духовното й изящество. ????????????