Световноизвестната испанска компания Natura Bisse се е наложила като лидер на козметичния пазар в глобален мащаб. Започвайки естествено от дома си в Барселона, постепенно пазарите на компанията се разширяват в Северна и Южна Америка, Азия и Северна Африка. Добре познати дестинации като веригата Риц Карлтън, Бурж Ал Дубай, престижните СПА хотели в Мексико, Сингапур и Хонконг работят изключително с Natura Bisse. Някои от световните звезди, ползващи марката са Бийонсе, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Кейт Бекинсейл, Сара Джесика Паркър. Известна е и традицията всяка година участниците в церемонията по връчването на наградите Оскар да бъдат третирани с продукти на Natura Bisse в специално създадени звездни апартаменти.

Natura Bisse е не само ефективност, стил и класа, тя е и специално отношение към клиента, както и висок професионализъм. Бързото проникване на световни премиум локации е резултат най-вече на качеството и изключителността на продуктите на марката. Сред най-популярните са Диамантената серия, Кислородната и Витамин С серията, серията The Cure и др. Важно при използването на козметиката на Natura Bisse е абсолютната необходимост от предварителна правилна диагностика на кожата от професионалист, за да се предложи най-подходящата терапия на всеки клиент и съответните продукти за домашна грижа.

Всички продукти на марката са плод на непрекъснати изследвания и разработки на база обратната връзка с клиентите. Например, след 10-годишно проучване по повод борбата с болестта на Алцхаймер, специалистите от Natura Bisse откриват 8 пептида в човешкото тяло, които забавят стареенето на мозъчните клетки. След това е открит революционен активатор, забавящ стареенето на кожните клетки. Енергийните и детоксикиращи ритуали, които балансират и подобряват кожата са сред актуалните концепции на Natura Bisse. Най-популярните терапии на марката съчетават лукса и блясъка на диамантите с най-съвременните процедури против стареене. Компанията се стреми да гарантира максимално високо качество, инвестира време и средства за откриване на нови формули, както и най-добре селектирани продукти. Сериите на Natura Bisse са научно разработени, за да постигнат уникалното съчетание на над 30 елемента против стареенето, които реструктурират, защитават и подобряват състоянието на кожата.

Методи

  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum

Времетраене

Lorem ipsum

Период на възстановяване

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

20+

Подходяща възраст

15 мин

Времетраене

1

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Често задавани въпроси

Дерматологът определя мястото на поставяне на филъра, като се съобразява с анатомичните особености на пациента. Самата процедура продължава около 20-30 минути.

Филърът се разпределя разномерно в областта на скулите, а резултатът се вижда веднага.

Процедурата не изисква възстановителен период. Мястото на инжектиране може да се зачерви или да отече, но дискомфортът отминава бързо (в рамките на няколко часа до няколко дни).

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.