На испанска вълна

Перлата в короната на Amber beauty club, Natura Bisse залага на перфектна комбинация от иноваторски формули и подчертана индивидуалност при разрешаването на всеки проблем, свързан с кожата. Вече утвърден лидер на на козметичния пазар в глобален мащаб, създадената в Барселона марка превзе нови и територии с лекота. Уникалните продукти на серията я превърнаха в любима компания и грижа за звезди от ранга на Бийонсе, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър. Безценна селекция с продуктите на Natura Bisse радва всяка години и номинираните в различните категории за престижните филмови награди „Оскар“.

Звездните играчи на компанията са продуктите от сериите – диамантена, кислородна, витамин С и The Cure. За да се постигне дълготраен и силно забележим ефект е препоръчително да се направи правилна диагностика на кожата от професионалист, който да предложи най-подходящата терапия за нуждите на всеки клиент, както и съответните продукти за домашна грижа.

Сред революционните постижения на бранда са откритите 8 пептида в човешкото тяло, които забавят стареенето на мозъчните клетки. След това е открит и революционен активатор, забавящ стареенето на кожните клетки. Енергийните и детоксикиращи ритуали, които балансират и подобряват кожата са сред актуалните концепции на Natura Bisse. Най-популярните терапии на марката съчетават лукса и блясъка на диамантите с най-съвременните процедури против стареене.

Методи

  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum

Времетраене

Lorem ipsum

Период на възстановяване

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

20+

Подходяща възраст

15 мин

Времетраене

1

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Често задавани въпроси

Дерматологът определя мястото на поставяне на филъра, като се съобразява с анатомичните особености на пациента. Самата процедура продължава около 20-30 минути.

Филърът се разпределя разномерно в областта на скулите, а резултатът се вижда веднага.

Процедурата не изисква възстановителен период. Мястото на инжектиране може да се зачерви или да отече, но дискомфортът отминава бързо (в рамките на няколко часа до няколко дни).

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.