Назови ме с твоето име

Казват, че когато призоваваш името на някого, той оживява за кратко в сърцето ти. Ако тази максима е вярна, то във вчерашната лятна вечер, Amber Beauty Club бе голямото сърце, в което живее красотата. Причината – официалната покана от страна на създателката на оазиса на красота – Грета Желева към избрани гости, с които тя сподели тайните на най-популярните процедури и концепцията на Amber Beauty Club – ексклузивни услуги в името на красотата, които превръщат всеки клиент в достоен член на клуба на красотата с име Amber.

Името пък провокира организаторите на събитието да изненадат гостите си с демонстрация на калиграфия. Майстор – калиграф изписа имената им в златисти цветове – запазената марка на Amber Beauty Club и така отвори вратата към всички споделени тайни на вечерта. Измежду тях демонстрации на процедури, оформящи тялото и извайващи лицето, представяне на последните новости в козметиката, в портфолиото на Eucerin, комплименти от Amber Beauty Club и Moroccan Oil и опияняващото щастие в пенливото първокласно тайнство, наречено Taittinger.

„Най-ценното за нас е усещането на клиентите ни, че в Amber Beauty Club се чувстват част от едно ексклузивно място, където живее красотата. Много от тях остават за дълго тук и след процедурата, за която са дошли, за да продължат живота й. Това правим и ние – продължаваме живота на красотата!“, сподели с гостите Камелия Веселинова – управител на клуба.

Дата – 27 юни 2019

Тип на събитието – Коктейл

Брой гости – 30-40

Партньори на събитието – Eucerine, Moroccan Oil, Champagne Taittinger, Изба Chateau Minuty, Изба Zenato