DermaClear е най-новото високотехнологично бижу в Amber Beauty Club. Усъвършестваната 3-в-1 хидродермабразио платформа ексфолира, почиства и хидратира кожата на лицето чрез 3 разтвора в 3 последователни стъпки. Дерматолозите на Amber Beauty Club я препоръчват DermaClear като задължителна пред-процедурна терапия преди всяка инжекционна или апаратна процедура за отлични резултати.

Терапията е освен почистващ и дълбоко хидратиращ ефект, има и подмладяващо действие. DermaClear почиства кожата от замърсявания, увеличава нейната защита от свободни радикали и засилва локалния й имунитет. 360° въртящият патентован накрайник извършва химичен и механичен пилинг едновременно. Свива порите, редуцира ги и регулира себума. Процедурата изравнява тена и текстурата, редуцира пигментации и повърхностните белези. Едновременно с това подпомага изглаждането на фините линии и бръчици, като подобрява еластичността и хидратацията. Забързва процеса на възстановяване на кожата и я преструктурира. Благоприятства по-добрата абсорбция на овлажнители и антиоксиданти. Процедурата има изключителен ефект при третиране на акне.

3 разтвора в 3 стъпки

 

Стъпка 1: Ексфолиране и почистване

Нежно почиства повърхностния слой на кожата, отваря порите, намалява размера им, премахва мъртвите клетки, като подмладява кожата.

Стъпка 2: Екстракция и хидратация

Патентованият въртящ накрайник деликатно и безболезнено изсмуква увредената тъкан. Стимулира се образуването на колаген, овлажнява и успокоява кожата.

Стъпка 3: Подхранване и защита

Чрез въртящия накрайник в кожата се влива антиейджинг серум от овлажнители, защитни антиоксиданти и колагенови бустери, които идеално проникват и се абсорбират дълбоко в дермата. Еластичността е подобрена и кожата е защитена.