Перманентният грим е козметична процедура, при която чрез въвеждане на пигмент в горните слоеве на епидермиса се постига промяна на формата и подчертаване на цвета на веждите, създаване на очна линия и визуална промяна на формата на очите, корекция и визуално увеличаване обема на устните и придаване на по-наситен цвят. Използваните пигменти са специално разработени, не предизвикват алергии и не съдържат вредни вещества. С перманентния грим винаги и навсякъде ще изглеждате добре, освен това ще спестите времето, необходимо за гримиране. /p>

Методи

  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Lorem ipsum

Времетраене

Lorem ipsum

Период на възстановяване

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

20+

Подходяща възраст

15 мин

Времетраене

1

Необходим брой процедури

Инжекционна

Тип терапия

Често задавани въпроси

Дерматологът определя мястото на поставяне на филъра, като се съобразява с анатомичните особености на пациента. Самата процедура продължава около 20-30 минути.

Филърът се разпределя разномерно в областта на скулите, а резултатът се вижда веднага.

Процедурата не изисква възстановителен период. Мястото на инжектиране може да се зачерви или да отече, но дискомфортът отминава бързо (в рамките на няколко часа до няколко дни).

Ефектът се вижда веднага, а продължителността му продължава около година.

Процедурата може да се повтори отново след пълното или частично разграждане на филъра.

  • При свръхчувствителност към различни видове филъри;
  • При нараняване на кожата в зоната на инжектиране.