Перманентният грим е една от стъпките за постигане на перфектната визия. Ние в Amber Beauty Club можем да ви помогнем да се радвате на постоянно неотразим вид на вашите устни, очна линия, вежди.

За постигане на максимални резултати използваме както микроблейдинг и микропигментация, така и смесени техники. Винаги прилагаме индивидуален подход спрямо уникалните нужди и черти на всеки клиент. Предлагаме решения и за специфични естетически несъвършенства, свързани с белези от оперативни интервенции, като например правене на ареоли след мастектомия.

Ако никога не правите компромис с външния си вид, то Amber Beauty Club е точното място за вас. За нас е удоволствие и привилегия да ви помогнем да постигнете своята мечтана визия, като запазим и подчертаем естествените ви черти и красота. Работим с най-добрите специалисти и най-качествените продукти за перманентен грим и за максимален комфорт, осигуряваме за вас релаксираща атмосфера.

Можете да разчитате на нас за:

Вежди - светлосянка "Ombre" техника 400 лв.
Вежди - техника "косъм по косъм" 400 лв.
Очна линия - графична 450 лв.
Очна линия - двуцветна, опушен грим 450 лв.
Устни - безконтурни, "Glossy lips" 450 лв.
Устни - плътно запълване "Lipstick" 450 лв.
Ареола - възстановяване на цвят след пластични операции 800 лв.
Поддръжка 200 лв.

Независимо дали вашето желание е да подчертаете онази част от лицето си, която най-много харесвате или да коригирате несъвършенства във външния си вид, които не ви дават мира, ние сме насреща да изпълним това по перфектен начин.

Запазете час

Вашата мечтана визия е наша грижа!