Защото сме на страната на красотата

Тази есен ви представяме най-новите технологии за подмладяване. До 15 декември, за всяко от нашите сезонни предложения, сме приготвили и специален комплимент за вас.

За още по-впечатляващи резултати към всяка процедура лазерен лифтинг на цяло лице с Alma-Q ви подаряваме еднократно мезотерапия Teosyal Redensity I. 

Към всеки пакет от 4 процедури лазерен лифтинг с Alma-Q на околоочен контур добавяме комплимент бустер за околоочен контур Teosyal Redensity  II. А за всеки 3 броя филъри Teosyal – получавате мезотерапия Teosyal Redensity I.

Предложенията важат до 15 декември 2020 г.

Подсили кожата си сега и получаваш неустоим комплимент

Alma Q

Цяло лице

от 1000 лв+КОМПЛИМЕНТ

мезотерапия Teosyal Redensity I (1 мл)

Alma Q

4 бр х Околоочен контур

от 500 лв+КОМПЛИМЕНТ

мезотерапия Teosyal Redensity II (1 мл)

TEOSYAL

3 бр. х Филъри

от 1200 лв+КОМПЛИМЕНТ

мезотерапия Teosyal Redensity I (1 мл)

Сезонът на подмладяването

Стареенето на кожата е непрестанен процес, който се влияе от най-различни фактори. Есенно-зимният период е златният момент да направите “рестарт” на кожата си, тъй като температурите и UV-лъчението са най-благоприятни тогава и намаляват риска от поява на хиперпигментации или т.нар. петна. Премахването на кръвоносни съдове, лечението на розацея и други кожни проблеми също е възможно. 

Вече можете да спрете времето и да забавите процеса на стареене като се възползвате от най-ново поколение лазерни и апаратни процедури, подходящи за всеки пол и възраст (след предварителна консултация с дерматолог). 

В Amber Beauty Club разполагаме с широк спектър от лазери за заличаване на несъвършенствата по кожата. А нашите дерматолози и специалисти ще ви консултират и ще назначат индивидуална терапия според естетичните ви нужди. 

Лазерни технологии в помощ на кожата

Лазерните технологии за подмладяване са базирани на различни източници на енергия като третират както повърхностния слой на кожата, така и по-дълбоките пластове с цел стимулиране на естествените оздравителни процеси в нея.

Те могат да ремоделират повърхността и укрепят структурата на дермата, активирайки производството на колаген и еластин. Прилагат се както като превенция срещу стареенето, така и за заличаване на фини линии, за омекотяване на дълбоки бръчки, стягане и повдигане на отпусната кожа.

Предимство #1

Подмладяване БЕЗ хирургична намеса

Предимство #2

Стимулират естественото производство на колаген

Предимство #3

Минимален възстановителен период

Запазете красотата си с най-иновативните лазерни процедури

В зависимост от специфичните нужди на вашата кожа, нашите дерматолози ще ви препоръчат най-подходящата за вас лазерна или апаратна процедура.

Изберете лазерна терапияв Amber Beauty Club

Специалистите в Amber Beauty Club са с доказана експертиза и имат зад гърба си десетки хиляди процедури. Те ще ви консултират и препоръчат най-подходящите апаратни процедури за вашата кожа.