През март и април към всяка процедура с Accent Prime RF Pixel получавате подарък Mesolift (1 ml)

За още по-възхитителни резултати дерматолозите на Amber Beauty Club препоръчват комбинацията процедура с Accent Prime RF Pixel и мезотерапия.

Непосредствено след третиране с Accent Prime RF Pixel инжектирането на мезотерапия спомага за по-бързата регенерация и естественото възстановяване на кожата. Директно се влива в дермата коктейл от висококонцентрирана хиалуронова киселина, пептиди, минерали, антиоксиданти и витамини. А ефектът е повече от забележителен – кожата е ярка, стегната и здрава.

Революционната микроплазмена технология прави пълен ресърфейсинг на кожата и възстановява младежкия й вид, подобрява тена и естествения блясък. Кожата е плътна, стегната и гладка. Микроплазмата стимулира производството на колаген и еластин, редуцира бръчките, свива порите, заличава белези от акне и травми, премахва повърхностни петна и мелазма.

За най-добри резултати дерматолозите на Amber Beauty Club изготвят планово лечение от курс последователни процедури.

При третиране с Accent Prime RF Pixel с помощта на мощната фракционирана радиочестотна енергия по повърхността на кожата се образуват множество фини микроканалчета. На контролирана дълбочина са и имат за цел да активират синтеза на колаген. В следващия етап от процедурата се вливат активни вещества – колаген, витамин C, хиалуронова киселина, растежни фактори и антиоксиданти. Te проникват през микроотворите и моментално се усвояват от клетките на кожата.

Допълнителното внасяне на хиалуронова киселина чрез мезотерапията подобрява за кратко време качеството на кожата и подпомага цялостното й реструктуриране отвътре навън. Резултатът е красиво, сияйно и свежо лице.