“Може ли лазерната терапия да бъде решение на проблемите с капилярите?” 

Това е един от въпросите, които чуваме често в Amber Beauty Club. Всеки човек иска да има чиста, блестяща и гладка кожа. Да се чувства млад и неотразим. И с правилните процедури това е напълно постижимо. 

Много хора не осъзнават, че при тях има наличие на проблеми с капилярите, което предизвиква зачервяване на кожата на лицето. То е резултат от разширяването на капилярите, които след своето уголемяване образуват капилярни мрежи. Ако установите или имате съмнения за такъв проблем, е добре да се обърнете към специалист, който да даде препоръка за подходящи процедури и лечение. 

Друг често срещан проблем, който всява смут, е свързан с кожната пигментация. С напредване на възрастта се появяват пигментни петна, които напомнят, че броячът на годините расте. И все пак – с правилната грижа тези “белези” на времето могат да бъдат премахнати. 

Тайната за премахването на капиляри и пигментации се крие в лазерната терапия и комбинацията ѝ с други процедури и козметика (при нужда). Разбира се, всеки човек е индивидуален, но това е доказан подход, който е давал добри резултати за нашите клиенти, които са ни доверили грижата за красотата на своята кожа. 

Кога е най-доброто време да се подложим на лазерна терапия?

В момента се намираме в перфектен сезон за лазерна терапия. Есенно-зимните месеци са щадящи към кожата. Липсва силна слънчева светлина и това ги прави най-удачните за този тип лечение. През пролетта и лятото слънчевите лъчи са по-силни и това крие голям риск за кожата. 

Премахване на капиляри чрез Alma Laser Harmony XL Pro

В Amber Beauty Club използваме Alma Laser Harmony XL Pro за лечение на капиляри по лицето и цялото тяло. Добре е процедурата за третиране на видимите кръвоносни съдове, които искате да отстраните, да стартира с консултация с терапевт.  Така ще се определи конкретно необходимия брой процедури и тяхната честота. След това специалистите ни ще назначат индивидуален план, който ще помогне за избледняване и заличаване на капилярите. Това става чрез процес на оздравяване на техните стени. Важно е да уточним, че при всеки пациент лечението/терапията протича различно и е възможно да са нужни различен брой посещения за постигане на желаните резултати. 

За нас е приоритет да ви предлагаме най-качествените технологии от последно поколение и именно заради това сме се спрели на лазерите на Alma Laser. Моделът Harmony XL Pro може да обхване целия спектър от цветовете на кръвоносните съдове. Това е възможно, защото апаратът покрива всички дължини на вълната на лазера. 

Процесът на премахване на капилярите се базира на селективната фототермолиза, при която енергията поглъща хемоглобина и така смалява и премахва кръвоносните съдове. 

Премахване на пигментации

Alma Laser Harmony XL Pro е подходящ и за процедури за премахване на нежелани кожни пигментации, независимо от техния произход. Работата на нашите терапевти се фокусира върху пигментации на повърхността на кожата и фотоподмладяване на лицето. 

Лазерната терапия за премахване на пигментации работи така: 

  • Таргетираме меланина в най-тъмните му части; 
  • Изсветляваме пигментираните слоеве на кожата; 
  • Кожата остава свежа и сияеща. 

Отново държим да отбележим, че всяка терапия е индивидуална, но при масовите случаи са нужни до 4 процедури с по едно посещение в месеца. 

Добрата новина е, че лазерната терапия е превенция срещу процесите, които състаряват кожата, като ѝ помагат да подобри своята еластичност и цялостен вид. Всяка кожа е уникална и за перфектни резултати са нужни добри специалисти, качествена техника и индивидуален подход според нуждите, които имате. Неща, които за нас, в Amber Beauty Club стоят на първо място.