Времето, стресът, рязкото отслабване и напълняване, както и непредвидени заболявания, оперативни интервенции и травми, оставят трайни следи върху кожата ни. Тя губи своя здрав и жизнен вид, променя цвета и релефа си. По нея се появяват неравности, бръчки, остават петна и белези. Всичко това отнема красотата и съвършенство ѝ.

Пълното обновяване на кожата и връщането на нейния гладък, здрав вид е мисия възможна. Редуцирането на белези, причинени от заболявания, оперативни интервенции, травми вече е постижимо и реално изпълнимо.

Как да се отървете от стриите, белезите и бръчките?

Отговорът е „RF Микроплазма Accent Pixel“.

Представяме Ви последно поколение микроплазмена технология за третиране на естетични и медицински проблеми на кожата, патентована от лазери Alma. С Accent Prime RF Pixel се прави пълен ресърфейсинг на кожата, като се комбинират много прецизно термален и аблативен ефект.

При този метод на лечение и третиране с Accent Prime RF Pixel, с помощта на мощната фракционирана радиочестотна енергия по повърхността на кожата се правят много фини микроканалчета. Те са на контролирана, достатъчна дълбочина и имат за цел да стимулират възпроизводството на колаген.

За процедурата

Методът, включва приложението на фракционна плазма (RF Pixel). Използва генерирана радиочестотна енергия (тя нажежава газовете между кожата и RF Pixel апликатора), с която се образува плазма под формата на микроискри . Те излющват повърхностните слоеве на дермата и я перфорират. Микроплазмата достига до дълбочина от 300 микрона. Процедурата завършва с внасяне на активни вещества в кожата, включително колаген, витамин C, хиалуронова киселина, растежни фактори и др. Te проникват в кожата през каналчетата и микро отворите направени от микроискрите. Този последен етап се извършва под високо налягане, благодарение, на което веществата преминават през дермо-епидермалната бариера. Използва се специална Impact технология на Alma.

Стъпка 1

Микро-перфориране и обновяване на кожата с Pixel RF 

Стъпка 2

Въвеждане на активни вещества под налягане с накрайник Impact Alma

За какво се прилага?

  • Стимулиране производството на колаген и еластин
  • Стягане и обновяване на кожата
  • Редуциране на бръчки
  • Стягане на пори
  • Премахване на повърхностни петна и мелазма
  • Заличаване на белези от акне и травми
  • Редуциране на стрии
ПОДХОДЯЩА ВЪЗРАСТ

за 20+

ЗОНИ НА ПРИЛАГАНЕ

Лице, Тяло

Лице зона
1 процедура 400 лв.
Цяло лице
1 процедура 600 лв.
Лице и шия
1 процедура 800 лв.

Методи

Апаратна процедура

Необходим брой процедури

1- 5 бр.

Период на възстановяване

3-7 дни.

Резултати

Заличаване белези от акне по лицето

Преди

След

Заличаване белези по тялото

Преди

След

Третиране на стрии

Преди

След

Подмладяване и изглаждане на бръчки

Преди

След