За нас в Amber Beauty Club е от първостепенно значение всеки клиент и гост на клиниката да получава само най-доброто. Независимо дали сте при нас за за дерматологично лечение или естетични процедури, приемаме с голяма отговорност и внимание доверието, което ни гласувате, за да се погрижим за перфектния Ви  външен вид. Сами налагаме високи стандарти и поддържаме безупречно качество като работим с  с най-добрата козметика и най-модерната апаратура. Най-актуалното попълнение в гамата от продукти, които подбрахме за вас е брандът 111SKIN.

111SKIN – козметичните продукти на звездите

Луксозната козметика 111SKIN е плод на дългогодишните усилия и вдъхновението на д-р Янис Александридис. Той прави успешна кариера като естетичен хирург и се проучва в целия свят. В търсене на продукти, с които да обгрижва пациентите си в пост-оперативния период и да подпомага бързото им възстановяване след естетични процедури, заедно със своята съпруга Ева започва да развива своите идеи за грижа за кожата и за продукти, които да заместват хирургични интервенции. 

Така се ражда първият продукт на марката – крем, който успокоява кожата и спомага заздравяването ѝ след операции и травми. С течение на времето се създават и развиват шест серии продукти: 

  • Reparative; 
  • Intensive; 
  • Clarity; 
  • Regenerative; 
  • Treatment;
  • Radiance.

Всяка от тях адресира различни кожни проблеми и помага по различен начин за възстановяването на кожата и постигането на нейното най-добро състояние. В ДНК-то на марката е залегнала уникалната съставка NAC Y2 – основа на линията Reparative. Това е първата серия, която е създадена и развита в клиниката на д-р Александридис в Лондон. 

В Amber Beauty Club предлагаме няколко различни процедури с продуктите на 111SKIN. Скоро ви разказахме за Black Diamond, a днес ще поговорим за Rose Quartz. 

Какво представлява Rose Quartz?  

Rose Quartz е козметична терапия на 111SKIN с продължителност от 60 минути. Тя съчетава: 

  • тристепенен масаж на лицето; 
  • специална техника за минимизиране на бръчките;
  • масаж с розови кварцови камъни. 

Вижте видео от процедурата по-долу:

Основните елементи на самата Rose Quartz терапия са екстракт от злато и роза дамасцена. Те са комбинирани с най-новите формули за лифтинг, стягане и извайване на кожата на лицето. 

Процедурата е създадена така, че да успокои и облекчи раздразнената кожа и да върне нейния блясък, а вие да релаксирате и да се отпуснете в наслада. Терапията озарява и избелва кожата. Подходяща за хора с пигментни петна, страдащи от фотоувредена кожа. 

Грижа за кожата с 111SKIN в Amber Beauty Club 

Продуктите на 111SKIN определено са еквивалент на “Ферари” в козметичната индустрия по отношение на грижа за кожата. Неведнъж сме казвали как известни личности от цял свят разчитат на продуктите за своя външен вид. А в нашия Instagram профил можете да видите и отзивите на популярни български личности.  В Amber сме намерили приложение на продуктите в различни терапии, а също така нашите специалисти могат да ви препоръчат подходящите за вас и за домашна грижа. 

Първата крачка към перфектен външен вид е да запазите час при наш специалист.